0

Pen zussen #dag1

IMG_8057

Voor degene die de vlog van afgelopen vrijdag gezien hebben weten wat we de komende weken gaan doen op onze blog. Rachida en ik zijn niet samen op vakantie. Rachida is op dit moment in Marokko en ik in Nederland. Om jullie toch een kijkje te geven in onze vakanties worden we ouderwets pen vriendinnen. We gaan elkaar ‘’briefjes’’ schrijven en vertellen wat we die dag gedaan hebben. Dit doen we om de dag. Ik begin vandaag, Rachida morgen en ga zo maar door. We lezen het NIET van elkaar. Dus wat jullie lezen, lezen wij ook voor het eerst op onze blog.

Vandaag trap ik (Najima) af.

Lieve Rach,

Je hebt zojuist je eerste kilometers in Marokko gemaakt. De komende weken zit er meer dan 3000 kilometers tussen ons. 3000! Het is lang geleden dat we voor zo’n lange periode gescheiden zijn. Het voelt heel raar. Waar we elkaar normaal praktisch de hele dag zien, en wanneer we niet bij elkaar zijn aan de telefoon hangen. Mijn telefoon was akelig stil en weekend behoorlijk saai. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet een paar (veel) traantjes gelaten heb. Maar ik verheug me op alle goodies die je voor me gaat meebrengen 😉

Ik vermoed dat jij mij vanuit Nador, meer te vertellen hebt dan ik jou, vanuit boring Helmond. Mijn hoogtepunt dit weekend is dat ik met de meiden 22 kilometer heb gefietst. Op jouw fiets om precies te zijn. Mijn banden waren leeg haha! Zo was je er toch een beetje bij. De meiden missen je ook, je bent toch wel de kletskous van ons hebben we gemerkt. Ik zit echt te bedenken wat voor spannends ik gedaan heb om te vertellen. Oh ja, ik heb met Ilham een film nachtje gehouden, althans geprobeerd maar we snurkten al vrij snel.

Ik hoop dat jouw brief aan mij spannender zal zijn, wat ik wel zeker weet. Kom maar door met alle sappige verhalen die heb je ongetwijfeld onderweg gehad.

Dikke kus van mij voor jullie.

 

Najima