0

Oreo viert feest en wij ook!

De afgelopen jaren kregen we meerdere malen de vraag of wij ook weleens cheaten. Natuurlijk doen we dat! Om een gezonde levensstijl vol te houden, maar ook om het leuk te houden moet je soms jezelf eens verwennen. Wij geloven zelfs dat het een goed effect op het lichaam heeft om af en toe iets anders te eten dan ons lichaam gewend is.

Als wij cheaten doen we dat het liefst met een stuk chocolade, cheesecake of ons favoriete Oreo koekje.

Oreo bestaat dit jaar 10 jaar in Nederland. En dat feestje vieren wij graag samen met hen mee. Speciaal om hun 10de verjaardag te vieren brengen ze een nieuw koekje uit: de Oreo Birthday Party. Dit koekje is een echt feestje met z’n cacaobiscuits, karamelsmaakvulling en gekleurde glitters. Wij zijn fan én de kids ook. Vooral Noortje vindt de glitters helemaal te gek!

Maar dat is nog niet alles, want naast de bekende Oreo Original en Oreo Double Creme zul je nu ook de smaken Oreo Choco Brownie en Oreo Strawberry Cheesecake tegen komen in de schappen. Hoe cool is dat? Een keuze maken uit deze heerlijke smaken wordt dan wel een uitdaging. Of gewoon van elke smaak een koekje…;-)

Hoe leuk is het dat Oreo de bovengenoemde smaken in hun wereldberoemde koekjes gebruikt? Blijer kun je ons niet maken!

Wie jarig is trakteert en dat doet Oreo! Wij mogen een Oreo Celebration Kit met 5 Oreo (bovengenoemde) smaken én toffe party goodies onder onze volgers weggeven. Perfect om een echt feestje te bouwen en hier heerlijk mee te “cheaten” 😉

Laat in een reactie achter wat er absoluut niet op jouw feestje mag ontbreken en met welke Oreo smaak jij zou willen cheaten.  Op vrijdag 27 juli nemen wij contact op met de winnaar.