0

Mijn Netflix vakantie en favorieten series!

Al sinds de herfstvakantie heb ik me voorgenomen dat december een echte thuis-netflix vakantie zou worden. Ik heb er zo naar uitgekeken. Met een paar goede series en films helemaal tot zen komen. En het nieuwe jaar rustig in te gaan. Enige momenten waarop ik een uitzondering zou maken om het huis te verlaten zou voor het hardlopen zijn. Dan ruil ik graag mijn lelijkste pyama in voor hardloop kleren. Dat maakt het chillen daarna wel lekkerder en niet te vergeten; ik verbrand meteen de kcal van de chocolademelk.

Ik heb jullie vanochtend gevraagd welke series en films ik echt moet gaan kijken. Ik heb namelijk sinds vrijdag echt alle kerst films gekeken en ik ben helemaal bij met mijn series. Aangezien jullie zo lief waren om jullie favorieten met mij te delen, deel ik aantal van mijn favorieten ook graag met jullie. Allemaal is to much!

Voorspelbaar misschien maar NARCOS staat stipt op 1, uitleg is niet nodig denk ik 😉

Designated Survivor is GE-WEL-DIG. Het speelt zich rond het witte huis af met in de hoofdrol Kiefer Sutherland. Hij wordt noodgedwongen de president. Sowieso speelt hij altijd mega goed en in deze serie helemaal.

Shooter heb ik ‘’tussendoor’’ gekeken omdat ik update was met mijn andere favo series. Maar ik heb deze serie in 3 nachten gekeken. Boven verwachting goed. Hij is een van de beste schutters in Amerika en ineens wordt hem een aanslag in de schoenen geschoven.

The Crown seizoen 1 heb ik een tijdje geleden gezien, ook in een ruk achter elkaar gekeken op een regenachtige zondag. Ik kon niet wachten op seizoen 2 (zeker gezien Suits Actrice een prins aan de haak geslagen heeft) maar na aflevering 1 kwam ik er niet echt goed in. Ik wil het komende dagen nog een kansje geven. Voor iemand herkenbaar toevallig?

Blog wordt beetje te lang nu maar mijn absolute favorieten zijn verder:

  • The Blacklist
  • How to get away with murder
  • Suits (duh!!!)
  • Girlboss
  • The People of O.J. Simpson

Zoals jullie zien hou ik wel van enige actie. Vroeger was ik echt van de girly girly series zoals Pretty Little Liars en Girlmore Girls maar dat lijkt nu verleden tijd. Vinden jullie het ook een idee om zo’n lijstje van mijn favo Netflix films te maken voor de vakantie?

Let me know!

Happy Netflix Holiday!

[ads2]