0

Mommy diary: Wie lijkt er op wie?

Zodra het buiten droog is vind ik het wel lekker om met de kids erop uit te gaan. Deze keer dicht bij huis. Praktisch in onze achtertuin. We hebben een heerlijke wandeling gemaakt maar tussendoor ook nog wedstrijdjes.

Hier zijn heel wat calorietjes verbrand. Papa heeft met zn lange benen gewonnen! Eigenlijk helemaal niet zo eerlijk! ?

Nadat we frisse neus hebben gehaald. Hebben we samen gekookt. Ali en ik de vis met groenten klaar gemaakt en de kids hebben de salade gemaakt en tafel gedekt. Het heeft trouwens erg goed gesmaakt! ?

Maar op dagen dat het vies weer buiten is dan vind ik het ook leuk om met mijn gezinnetje iets te doen. Al gaan we maar ergens een hapje eten of een drankje doen. Ik kan hier zo van genieten! Een selfie mag dan natuurlijk niet ontbreken. ?

Weet je waar ik best wel trots op ben? Ik ben zo trots op Sarah dat ze zonder dat ik er iets van zeg naar de sportschool gaat en dan vanuit daar een selfie naar me toe stuurt. Geweldig! Ik geloof niet dat ze er echt heel blij mee is dat ik het hier plaats. Maar is het geen plaatje? ?

De jongedame die je op verschillende foto’s ziet is niet een extra dochter. Ik kreeg laatst via instastory een bericht van “Hey Rachida, je hebt toch drie kinderen?” Wij hebben altijd extra kinderen over de vloer. Hartstikke gezellig. Deze dame is mijn nichtje en tevens echt een goede vriendinnetje van Sarah. Ze doen vrijwel alles samen. Ja ook de boodschappen ? vraag alleen niet hoe!! ?

De discussie ging over wie er het meest op Ali lijkt. Zowel Amin, Noor en Sarah vinden dat ze het meest op papa lijken. Ik heb foto’s genomen om de verschillen naast elkaar te leggen.

Foto van Sarah hoef ik niet te plaatsen. Zij is twee druppels water Ali! Wie vinden jullie het meest op Ali lijken? #kijkenvergelijk ?‍??‍?

Ik krijg vaak te horen dat Amin van alle drie de kinderen het meest op mij lijkt. Ik vind zelf van niet, Ja misschien met deze instafilter! ?

X Rachida & de kids

[ads2]