0

Mommy Diary: Vreemd agentje!

Wat een heerlijk weer. Van mij mag het altijd zo blijven. Ik kan hier zo van genoegen en niet alleen ik. De kinderen nog veel meer. Alleen zodra de zon schijnt denken ze dat het bijna zomervakantie is. Allerlei vragen of we op vakantie gaan en waarheen worden nu meer dan ooit gesteld. Allereerst vertel ik ze dat het geen zomervakantie is maar de meivakantie (al valt deze in april) en dat we wel op vakantie gaan maar geen 6 weken.

Als jullie dit lezen dan hebben we over twee dagen vakantie. Hoe lekker is dat? En als het weer zo blijft dan is het helemaal mooi. β˜€ Maar nu eerst een terugblik naar vorige week. Waar we trouwens ook niks te klagen hadden over het weer.

Ali maakt een selfie tijdens een fietstour met de kids. Ze hebben best een eindje gefietst en geen van alleen geeft geklaagd! πŸš΄πŸΌβ€β™‚οΈ

Mijn kabouters hebben een onwijs leuk pakket gekregen van Universal Pictures. Een pakket vol leuke cadeaus en bioscoopkaartjes voor Sherlock Gnomes. Deze gaan we binnenkort kijken. πŸ§™πŸ»β€β™‚οΈπŸ§™πŸ»β€β™€οΈ

Vandaag heb ik een boete gekregen terwijl ik echts niks had gedaan. Ergste van alles is dat ik meteen moest betalen. Best een aparte politieagentje. πŸ‘¨πŸ»β€βœˆοΈ

Het is zondag en dat is een dag waar we altijd met z’n allen samen ontbijten. We eten dan uitgebreider en zitten ook langer aan tafel. Sarah maakt de verse sapjes en Ali natuurlijk de gebakken eieren. Deze mogen niet ontbreken. Verse brood in de oven en pot attay (thee) staat op tafel. Noor en Amin hebben de tafel gedekt en ik, ik schuif aan πŸ˜‰

Na het ontbijt wil Noor een maskertje op. Ze gaat chillend met een maskertje op haar serie kijken. Ze brengt me op ideeΓ«n. Ik doe hetzelfde en geniet van mijn zondag! πŸ§–πŸΏβ€β™€οΈ

Sarah is henna-artist geworden. Tenminste dat dacht Noor. Al met al is het nog best mooi geworden. Wij kregen ook allemaal een hartje van haar cadeau! ❀

Noortje heeft een spannende dag op school. Als ik ze naar school breng geeft ze toe dan ze best zenuwachtig is. Op school hebben ze een talentenshow en Noor doet mee.

Deze foto heeft de juf genomen en ze staat er best ontspannen op! Mijn kleine talentje 😍 She’s Got Talent ✨

De kids en ik wensen iedereen een fijne meivakantie en tot gauw! 😘

[ads2]