0

Mommy Diary: Noor bakt bananenpannenkoekjes!

Dat het de afgelopen week koud is zal ik maar niet blijven herhalen. Maar ondanks de kou en vele geklaag hebben wij veel tijd doorgebracht op het ijs. Praktisch bij ons in de achtertuin konden we erop los schaatsen. Wij, ik bedoel de kids. Ik ging mee, keek naar ze en genoot met volle teugen! ❄️

De eerste keer ging ik alleen met Amin en Noor. Eigenlijk een beetje observeren of we wel of niet op het ijs konden. We zagen dat er al massaal werd geschaatst. ⛸

Ik postte een foto op instagram en kreeg meteen een berichtje van Sarah dat ze ook wilde schaatsen. 🤣 Sarah mocht de dag daarop mee. Ik kan jullie vertellen dat Sarah onwijs goed kan schaatsen. Dat heeft ze niet van ons. 🙈

Ik kreeg ook van Ali allerlei berichtjes. Heb zin om een middagje vrij te nemen en naar jullie te komen. Hahahah geweldig! 📱

Gelukkig was het zaterdag nog steeds koud en konden we nog net voor de laatste keer met z’n allen het ijs op! Hoe leuk het ook was ben blij dat we weer normale temperaturen hebben. Het lijkt bijna zelfs warm. 🛷

Deze week is het de week van de gezonde jeugd. Omdat ik ambassadeur en moeder ben vind ik dat ik uiteraard het goede voorbeeld moet geven. Heel eerlijk gezegd bewegen mijn kinderen al meer dan voldoende maar hoe cliché ook: zien sporten doet sporten. Samen met Sarah hebben ik een heerlijk rondje gelopen. 🏃🏽‍♀️

Na een aantal selfies gemaakt te hebben zagen we Noortje in het speeltuin. Zij heeft deze mooie foto van ons gemaakt. En natuurlijk moest ik ook een stoere foto’s van de zusjes maken.👭

Naast couscousmonster is Noor ook een bananenpannenkoekmonster. Dit is de schuld van Najima. Die heeft haar echt geleerd hoe ze deze moet maken. Ze weet de ingrediënten ook uit haar hoofd en kan ze ook zelf klaarmaken. (Uiteraard met iemand erbij) 🥞 En eerlijk….ze maakt ze lekkerder dan Najima! 😜

De kinderen hebben elke donderdag na school teken/kunstles van meneer Marvin. Dit vinden ze zo leuk en ze maken de mooiste dingen. De laatste keer ging het over de universum en star wars! Zo leuk geworden. Ook de onderlaag hebben ze zelf gemaakt. Heb gewoon kunstenaars in huis! 🎨

De AH moestuintjes zijn er weer. En ja hoor, hier zijn ze weer volop aan het sparen.

Binnenkort verse fruit en groente bij ons te koop! 🥕🍅

Wie doet hier ook aan mee?

Knuffel van mij en de kids! 😘

[ads2]