0

Mommy Diary: Najima verpest mijn kinderen ?

Als de kids bij Najima gaan logeren is het een groot feest. Maar deze keer hebben ze het toch echt bont gemaakt! ? Alles wat je maar kunt bedenken hebben ze bij atschie Miema (tante Najima) gedaan.

Het begon bij de Mac Donalds. Want Sarah, ja mijn zogenaamde healthy dochter, heeft een Mac Donalds cadeau kalender op haar telefoon. Elke dag opent ze een cadeautje en ziet ze wat de aanbieding van de dag is. Het was altijd kijken, kijken en ze heeft atschie Miema gestrikt om deze keer te kopen! ??

Alsof dit niet genoeg was hebben ze daarna thuis flink aan de oreo gezeten. Lievelings choco van de meiden. Noortje stuurde me zelfs een selfie op met haar geliefde oreo! ?

Amin heeft ook de tijd van zijn leven: samen met atschie Miema, netflixen! The good life! ?

Ergste of misschien niet is dat Najima hier allemaal niet aan meedoet. Ze propt ze vol en kijkt erna!?

Toen ik weer thuiskwam van Madrid zeiden ze tegen me we hebben je wel churros zien eten. Alsof ik de slechterik was! ? Zoals wij altijd zeggen; op zn tijd niet gezond zijn is ook gezond! Toch? ☺️

Als ik Amin naar school breng en hem vertel dat wij in de kerstvakantie ook elke dag blijven lezen is hij het er niet echt mee eens. “Kijk mama ik kan al heel goed lezen. Vakantie is vakantie!” ?

Wij hebben de mooiste kerstboom van de school, aldus Amin.

Ik: “Hij is inderdaad erg mooi.”

Amin: “Wij vieren geen kerst he?”

Ik: “Nee, wij vieren geen kerst.”

Amin: “Eerlijk zeggen mama, maar die lichtjes zijn echt gezellig he?”

Ik: “Ja, heel gezellig!”

Amin: “Zullen we met Suikerfeest ook een boom met lichtjes opzetten?”

Ik: (ben even stil) maar moet er stiekem heel hard om lachen! “Hup naar je plek en tot straks!” ?

Healthy Kids en ik wensen iedereen die kerst viert hele mooie dagen met jullie dierbaren. ❤️?? Fijne vakantie allemaal! ?

Rachida & Kids

[ads2]