0

Mommy Diary: Met de kids naar een première!

Wij hebben vakantie! De kinderen zijn een week vrij ivm de carnavalsvakantie. Ali is maandag en dinsdag ook vrij, dat wordt heerlijk samen genieten.

Zodra Noor uit school komt gaat ze op zoek naar een kostuum voor vrijdag. Vrijdag vieren ze op school carnaval. Ze past de ene kostuum na het andere maar alles wat er in de verkleedkist zit is “saai”! Amin wil bumblebee worden en Noor een Unicorn. ?

Wat ze nog niet weten is dat ik de pakken al voor ze heb gehaald. Ik laat ze nog in de waan dat ze toch clowntjes gaan worden ??‍♀️??‍♂️ Bij de H&M ben ik voor allebei geslaagd! We vieren geen carnaval maar de kinderen vinden het geweldig om zich te verkleden uit de verkleedkist.

Vandaag ben ik hulpmoeder op school. We gaan met Noor’s klas naar het kasteel van Helmond. Altijd leuk om dit te doen.

Eerst is er een schildjestour en daarna verkleed Noor zich als een echte jonkvrouw en voelt ze ook even hoe het is om een ridder te zijn. Van Amin hadden we de opdracht gekregen om foto’s te maken. ?

We hadden onze halfjaarlijkse controle bij de tandarts. En ik kan jullie vertellen dat de hele familie geen enkele gaatje heeft! De tandjes worden hier goed gepoetst! ?

Ik ben een paar dagen naar London en krijg foto’s van het thuisfront opgestuurd hoe het eindresultaat is geworden. Ik vind ze de knapste Bumblebee en Unicorn van de wereld! ?

Ze hebben een gezellige ochtend op school gehad en hebben nu een week vakantie! ?

Toen ik terugkwam van London had ik een verassing voor ze. We gaan naar de première van Ted en het geheim van Koning Midas.

Als echte sterren gaan ze over de rode loper. En ze mogen met de castleden op de foto. De film is een echte aanrader. Beter kan de vakantie niet beginnen!

Wie heeft er ook vakantie?

Veel liefs,

Rachida & de Kids