0

Mommy Diary: Goedkeuring van puberdochter!

Amin is niet zo’n shopmens. (Dit heeft hij trouwens van zijn vader) maar als we fruit en groenten gaan halen bij de zorgboerderij dan staat hij voorop. Hij vind het hier ontzettend leuk omdat ze daar allerlei diertjes hebben. Hij mag zelf eieren zoeken en groenten uit de kas plukken. Noor en Sarah zijn trouwens wel dol op shoppen. (Dat hebben ze van mij. Jaja that’s my girls!)

Bij de zorgboerderij mogen ze meehelpen met de boodschapjes. ???

Als we naar de Ikea gaan stel ik Amin meteen gerust dat hij niet met mij de winkel in hoeft. Hij gaat samen met Noor in het speelparadijs van Ikea spelen. Ik was er al een tijdje niet geweest. Maar tegenwoordig moet je ze digitaal aanmelden inclusief een foto. Hartstikke fijne systeem.

Als ik ze na een uur ga ophalen zijn ze heel moe. Gelukkig zijn wij bij de Ikea en kunnen ze even uitrusten op de heerlijke banken.

Daarna mogen ze snoepjes uitzoeken. Erg fijn bij de Ikea is dat je ook gelatine vrije snoep kunt kopen. ??

De kinderen zijn zo trots op mijn Disney medaille. Uiteraard moet deze ook mee naar school om aan de juf te laten zien. Eerlijk is eerlijk maar de medaille is ook erg mooi. ?

Het weer van dikke pyama’s is begonnen. Deze pyama’s heb ik voor ze uit de shoppingmall bij Disney meegenomen. Wat zijn ze er happy mee!

Bij deze pyama’s horen ook heerlijke dikke en vooral lelijke sokken bij. Vandaag matchen we qua lelijke sokken! Mijn favo combi; lelijke pyjama, lelijke sokken en een kopje thee. ??

Mijn HERO heeft deze prachtige trui van zijn tante gekregen. En natuurlijk moet deze geshowd worden.

Hij vroeg of ik een foto wilde maken en aan atschie Lait (tante Tlaitmas) wilde appen. Nou hierbij atschie Lait en alle anderen. ?

Amin zit sinds dit schooljaar in groep 3. Nog steeds verbaast het me hoe goed hij al na een paar weken kan lezen en schrijven. Superduper trots ??

Bij herfst horen natuurlijk ook herfstbonbons. Bedankt lieve Fleur voor de heerlijke choco en thee.

Niet alleen ik maar ook zeker de kids hebben hiervan genoten.

Sarah is niet zoveel in beeld maar dat heeft alles te maken met het puberzijn. Ik mag niet zomaar iets plaatsen. Foto moet goedgekeurd worden door mevrouw herself. Maar deze deel ik graag met jullie. Hij is niet goedgekeurd dus ben benieuwd wat ze gaat zeggen.

Wie van de lezers heeft er ook pubers in huis? En ik ben eigenlijk ook benieuwd naar hoeveel kids jullie hebben en de leeftijden ervan.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Healthy Mommy & Kids ?