0

Mommy Diary: Even slikken…

Laatst kreeg ik een quote die lachwekkend was bedoeld maar waar ik wel een traantje om heb gelaten…..? Altijd als Sarah iets goeds doet zeg ik, je lijkt echt op je moeder. Maar tegenwoordig gebruikt ze dit met alles tegen mij! “Jaaa mama, kan ik niks aan doen want ik lijk teveel op jou” ?‍?
Ik was laatst op kantoor druk aan het werk toen er een berichtje binnenkwam. Stuurde ze me deze quote met daarbij: “en ik ben er trots op ook”

Ik heb wel even een traantje gelaten. Deze kleine meid wordt bijna 15 jaar. Pfffffffff wat gaat het toch allemaal hard. ?

Dat kleine meisjes echt groot aan het worden zijn merkten we laatste ook al. Ze vroeg of ze een groter bed mocht. Ze wilde een boxspring en het liefst een tweepersoons!!!. Ja want dat sliep lekkerder! We hebben haar verrast! En ze heeft haar bed binnen. Wat is ze er blij mee! Ik denk dat ik binnenkort bij haar ga logeren. Hahahha ?

Noor en Amin helpen mij regelmatig met koken. Ik vind dat altijd wel gezellig. Onder het koken vertellen ze altijd van alles. En ik heb geleerd dat als ik ze laat meekoken ze het daarna ook echt eten. Amin was de chef en Noor zijn assistente. ??‍???‍?

Die grapjassen haalden daarna nog een leuke grap uit. Ze wisselden hun thuiskleding om met elkaar. Ik moest Noor, Amin noemen en andersom! Dat leverde hele gezellige momenten op! Gekke kids. Van wie zullen ze dat toch hebben? ?

Na een heerlijke familydinner bleef er wat couscous over. Noor is een kleine couscousmonstertje. Dus toen ze deze leftovers in de koelkast zag moest het natuurlijk snel opgewarmd worden voor mevrouw. Met een mededeling erbij dat het helemaal voor haar alleen was want ze had het speciaal van Atchie Miema gekregen! ?

Nog even met papa lezen. En mij een selfie sturen als bewijs…

En Noortje natuurlijk ook op de foto terwijl ze haar toets Naut leren. Ze had best goed geleerd want ze had een ruim voldoende. Bolletje 4 zoals ze dat leuk kan zeggen!??

Fijne avond en tot volgende week! ?

Veel liefs,

Rachida & Kids

[ads1]