0

Mommy Diary: Wij hebben er een neefje bij

Wij zijn zoooo blij want we hebben er een neefje bij. Tante Hind heeft een baby boy en hier zijn wij heel blij mee. Toen ik het de kinderen vertelde waren ze dol van blijdschap. Het liefst wilden ze er meteen heen. En dat hebben we ook maar gedaan. Ik kon eerlijk gezegd ook niet langer wachten.

Samen met de kinderen hebben we een cadeautje gekocht en zijn Younes gaan bewonderen. Amin en Noor wilden het cadeautje zelf dragen. ??

Toen ze de baby zagen waren ze echt onder de indruk. Amin bleef hem maar aaien en kon zijn oogjes niet van hem afhouden. Maar het is echt een prachtig mannetje. Om op te vreten! ?

De kinderen hebben vandaag een vrije dag. Lekker in pyjama brengen we de dag door. Hun lievelingsknuffels mogen niet ontbreken. Tijger en paardje. (Originele namen he? ?) Ik hou van zulke dagen. Jij ook?

Vandaag heeft Robin de kinderen opgehaald van school. De kinderen vinden haar geweldig. Zo is ze toch een beetje hun vriendinnetje. Want normaal gesproken is het de beste vriendinnetje van Sarah.

Ik heb het hele huis gepoetst. Van boven naar beneden. Elke hoekje en gaatje. Elke kastje en laatje. Ik heb Amin’s kamer een metamorfose gegeven. Amin is een happy jongen! ?

Ik heb wel even aan de kids duidelijk gemaakt dat we geen schoonmaakelfjes hebben in huis! ?

Nada het vriendinnetje van Noor kwam bij ons spelen. Wat kunnen die meiden giechelen zeg. Maar ze kunnen ook hele mooie kunstwerkjes maken. Zo’n cuties zijn het ?

Een middagje bij hun tante hangen ze ook weer saampjes op de bank. Wat een een bankhangers zijn het ook ?

Ik was een weekendje naar Disney en kreeg dit soort foto’s van het thuisfront doorgestuurd. ? Ge-wel-dig!! Love them ❀️

Krijgen de andere mama’s ook zoveel selfies als ze weg zijn? Zo van we hebben het heel gezellig zonder je?

Veel liefs van ons ?

[ads2]