0

Mommy Diary: Een week vol emoties

De afgelopen week was een rollercoaster van emoties. Gevoelens gaan op en neer. De ene keer laat je je helemaal gaan terwijl je 5 minuten later weer heel sterk moet zijn voor onderandere onze kinderen. ??

Noor is altijd een knutselfreak. Zodra ze hoort dat iemand iets heeft, ziek, jarig, geboorte of wat dan ook dan maakt ze een heuse kunstwerk. Ze doet dit heel graag en met alle liefde.

Voor lieve oma heeft ze deze prachtige hartjes gemaakt.

Hier hebben we menig traantjes om gelaten.

Ze hebben een speciaal plekje in Marokko gekregen. ❤️

Liefde is als jouw tienerdochter voor je shopt. Sarah is gaan winkelen met haar tantes en nichtje. Ze heeft deze trui voor mij gekocht. Hoe lief is dat? Normaal ben ik altijd degene die van alles voor haar meeneemt. Heerlijk zo’n tiener die tegenwoordig voor mij shopt! ?❤️?

Amin en Noor zijn vandaag bij hun vriendjes en vriendinnetje blijven lunchen en spelen. Ze vinden het altijd fijn om hier te zijn.

Na een hele dag hier te zijn vroeg Amin meteen nadat hij werd opgehaald of hij de volgende dag weer mocht komen. Zo fijn vind hij het dus! ??

Als de kinderen ons selfies sturen dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven.

Welke selfies vinden jullie beter gelukt? Die van de kids of van Ali en mij? ?

Amin is naar kapper!!

Zijn haren werden te lang en er zat geen model meer in. Goed gelukt toch? ??♂️

Deze laatste foto wil ik nog even met jullie delen. Een hele speciale foto op een nog specialer plek genomen. Op het moment dat we mijn schoonmoeders graf bezochten, scheen én de zon én het begon te regenen. Opeens zagen we deze prachtige regenboog.???

“Be a rainbow in someone else’s cloud”

 

[ads2]