0

Mommy blog: Vakantie gaat niet door!

Herfstvakantie zit er voor onze regio weer op! Time flies when you are having fun, zeggen ze en dat klopt ook.

In de vorige mommy blog schreef ik dat we naar een speciale plek gingen die Ali had uitgekozen en dat Amin hier heel blij mee zou zijn. Dat is helaas niet doorgegaan.

De planning was om naar Normandië te gaan. Het is een regio met lange stranden langs de Atlantische Oceaan. Een aantal van deze waren in 1944 de invasiestranden. Dankzij de landingen van de geallieerden kwam de Tweede Wereldoorlog ten einde.

Aangezien Amin’s interesse in historie hadden we hem enorm blij kunnen maken. En niet alleen Amin. Want eerlijk is eerlijk: wij vinden historie allemaal erg interssant en zeker in combi met deze prachtige omgeving. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Normandië staat ook bekend om zijn indrukwekkende kastelen, prachtige stranden en krijtrotsen.

Echter gooide het weer roet in het eten. Er was voor alle dagen flinke regen voorspeld. Dat vonden wij een beetje zonde aangezien het hier heerlijk weer was.

We hebben een huisje in de Kempen gehuurd en hebben hier heerlijk genoten met ons gezin. Het weer was prachtig. Wij hebben gewoon zomerweer gehad.

Wat hebben wij geboft. We zijn veel buiten geweest. Wij hebben veel gewandeld en zijn veel actief geweest met een heerlijk zonnetje.

Voor nu zijn we weer helemaal opgeladen en kunnen we er met z’n allen tegenaan! Normandië staat nu hoger op ons lijstje en gaan daar ook zeker een volgende keer naar toe.

Zit jullie vakantie er ook op of heb je nu vakantie?

Geniet!

Veel liefs,

Rachida & de kids