0

Mommy blog: Spanning loopt op!

Deze week is het een echte feestweek. Er staan een aantal leuke activiteiten op de planning voor de kids maar ook voor mama.

Ik vind het belangrijk dat ik met vrije dagen altijd bij ze ben. Ik heb het geluk dat ik als ondernemer tijdens vakanties mijn werk op een laag pitje kan zetten en er kan zijn voor de kinderen. Dit is niet alleen fijn voor hun maar ook zeker voor mij. Heerlijk genieten van de qualitytime.

Amin en Noor zijn echt aan het aftellen. Ze kunnen niet wachten. Spanning loopt hier aardig op!

De herfstvakantie staat voor de deur

Het begint met vandaag, wanneer jullie dit dus lezen, dan hebben ze een dagje vrij. Vervolgens zijn ze druk op school aan het oefenen voor podium. Noortje gaat met haar klas waka waka(This time for Africa) dansen/zingen. Ze gaan met spanning slapen. Zo leuk vinden ze het.

Maar mama vind het ook leuk. Wanneer zij een dagje vrij zijn ben ik dat ook. Of we nu iets gaan ondernemen of gewoon thuis samen films gaan kijken. Voor vandaag wordt het misschien wel het laatste, want volgende week is het herfstvakantie en dan hebben Ali en ik weer een leuke verrassing voor ze. Dus nu even rustig aandoen is ook wel fijn.

Vooral Amin zal dit keer de extra gelukkige zijn samen met zijn grote vriend papa. Ali heeft dit met voorbedachten rade gedaan, die slimmerik. Nu maak ik jullie wel erg nieuwsgierig natuurlijk maar in mijn blog van volgende week, neem ik jullie mee tijdens dit tripje.

Maar mijn puber dochter van 15 jaar wil het liefst eigenlijk alleen uitslapen, opstaan en dan weer haar bed in Netflixen. Want ze is zo moe van al dat leren. Dit doet me denken aan mezelf vroeger. Het liefst bracht ik al mijn vrije dagen en vakanties in bed door. Najima liet ik dan als hulpje tegen vergoeding alles naar me brengen. (Sorry Najima!) Dit is precies Sarah nu met Noor. Heel grappig om dit zo terug te zien.

Wij zijn dus echt toe aan vakantie. Tijd voor ontspanning en voor elkaar. De kids hebben er zin in. Papa en mama zijn klaar met de voorbereidingen voor de verrassing om weer uitgeroepen te worden tot beste mama en papa van de wereld. Wat zijn jullie plannen voor de vakantie?

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Rachida & Kids