0

Mommy Blog: Noor en Sarah maken de schaatsbaan onveilig!

Vandaag een fotoimpressie van mijn kids. Terwijl ik aan het typen ben besef ik dat Noor er wel heel vaak op staat. Dat komt omdat Sarah heeeel kritisch is en Amin gewoon geen zin heeft om te poseren. Volgende keer meer van die twee!

In mijn eetdagboek kon je al lezen dat we een gezellige meidenavondje hadden. We hadden sushi besteld en Noor liet haar eetkunsten met de stokjes zien. Ze is hier echt goed in!

Noor had haar wekelijkse date met opa. Vandaag vroeg ze opa om een oliebol. Toen ze mocht bestellen vroeg ze of ze er ook een mocht bestellen voor Amin. Hoe lief is dat? Dan smelt echt mijn moederhart.

Zo leuk om Sarah en Noor samen dingen te zien ondernemen. Ze hebben een hele gezellige middag met z’n tweetjes doorgebracht op het schaatsbaan in Helmond.

Brrrr… het is best koud en dan lusten ze wel een warm beker chocolademelk. Noortje wilde er geen slagroom bij! Sarah natuurlijk wel. Dit hebben ze wel verdiend. Schaatsen is ook best vermoeiend, toch?

Najima heeft samen met de meiden een food video opgenomen. Morgen komt de eerste video online! De is ontzettend gezellig met een onwijs lekker recept.

Sarah heeft haar profielwerkstuk gemaakt en gepresenteerd. Wat zijn wij trots op deze kanjer. Nog de laatste loodjes en dan haar eindexamen. Maar eerst daarvoor nog een droomreis met papa maken.

Hé, daar heb je Amin toch nog even! Eff een selfie met z’n drietjes. En nee, Noor heeft geen eyeliner op. Dit is een selfie met filter!

Nog twee dagen en dan hebben we echt vakantie! De kids tellen zelfs de uren af….

Fijne vakantie en tot gauw