0

Mommy blog: Een week zonder papa!

De kids zo zijn blij en ik ben nog blijer. Wij zijn weer helemaal compleet!

Ali was een weekje op vakantie en dat was best een uitdaging. Maar zoals jullie inmiddels weten ga ik geen enkele uitdaging uit de weg. Ondanks dat we papa ontzettend hebben gemist hebben we er wel een mooie week van proberen te maken.

Waar Ali en ik altijd één team één taak vormen was het deze keer vooral één team (met kids) en ALLE taken voor mij. Maar dat vond ik echt helemaal niet erg. Omdat ik al vrij lang wist dat Ali deze week er niet zou zijn heb ik hier mijn agenda op aangepast. Sommige dingen moesten gewoon door maar over het algemeen heb ik veel rond en vanuit huis gedaan.

De ochtenden begonnen zoals altijd heel druk. Normaal brengt Ali de kids naar school en ik haal ze op. Nu maakten we er in de ochtend een feestje van, inclusief selfie!

Noor hoefde niet lang na te denken toen ze mocht kiezen wat we gingen bestellen. Sushiiiiiii Heerlijk op de bank, filmpje erbij en genieten van sushi en haar blije koppie.

Tussendoor stuurde Ali ons de ene heerlijke foto na het andere. Wij kregen spontaan zin om ook op vakantie te gaan.

Voordeel van alleen met de kids zijn is dat ik alle knuffels en kusjes kreeg. Wat een verwennerij. Normaal moet ik deze delen met Ali.

Tussendoor werd er een paar keer per dag ge-FaceTimed.

Al met al viel het erg mee en hebben we het samen toch voor elkaar gekregen. Ik probeer er geen mooier verhaal van te maken dan dat het was, want soms was het echt zwaar en daar bedoel ik dan niet alleen de zware kliko mee die naar buiten moest. 😉

Respect voor alle alleenstaande ouders. 🙏🏽

Conclusie van de week is dat wij met z’n allen het fijner vinden als we compleet zijn! Home is where…

Veel liefs,
Rachida & Kids