0

Mijn weg naar de halve marathon – Part III

Tot aan mijn halve marathon ga ik jullie wekelijks vervelen met mijn verhaal. Hoe het gegaan is, hoeveel km ik afgelegd heb en gewoon om even stoom uit te blazen en bemoedigende woorden te horen.

Voor onze vakantie heb je kunnen zien dat we 21,1 km hebben hardgelopen. Precies de afstand van de halve marathon. Als het op 22 maart net zo gaat als dat het 2 weken geleden gegaan is, dan ben ik dik tevreden. Anything

We hadden afgesproken dat we voor onze vakantie 21,1 km gingen hardlopen. Even voelen hoe het straks is de 22ste. Ik ga absoluut niet voor een bepaalde tijd zoals de meeste dat als doel hebben. Voor mij is uitlopen het allerbelangrijkste. Na deze run heb ik er het volste vertrouwen in. Waarom?

Het ging zo ontzettend goed, van begin tot eind. Geen moment heb ik gedacht dat ik niet meer verder kon of wilde. We zaten in zo’n goede flow dat we best na die 21,1 nog kilometers verder konden hardlopen. Vooraf heb ik de rest van de dag maar niks meer gepland omdat ik verwacht had helemaal knock-out te zijn. Maar niets bleek minder waar. Ik was vrij snel hersteld, na een stevige lunch en douche heb ik van alles nog gedaan. Maar in de avond was ik meteen weg, heb zo ontzettend lekker geslapen. Na dinsdag hebben we tot zaterdag even “vrij” van hardlopen. Zaterdag waren mijn benen absoluut niet vermoeid en ging de 11 km heel goed. Zelfs maandagochtend net voor onze vlucht hebben we een snelle 5 km gelopen.

Wie zie ik zondag 22 maart aan de finish?

Healthy Sisters