0

Mijn goede idee is mislukt!

Najima betekent niet alleen voor mij heel erg veel maar ook zeker en misschien zelfs nog meer voor mijn kinderen. En dit is altijd al geweest! Najima is als een tweede moeder voor mijn kinderen.

Toen Amin en Noor nog heel klein waren paste ze elke woensdag op hen. Ze had zelfs in haar eigen auto een autostoel. Heel vaak haalde ze Noor op de zaterdagen ook op. Ze waren en zijn nog steeds erg close met elkaar. Noortje noemt atschie Miema ook altijd haar bff! Ik zal jullie hieronder een filmpje laten zien wat ik precies bedoel:

 

Het filmpje kwam ik tegen toen we in de kerstvakantie alle oude foto’s en filmpjes bekeken. Zoveel mooie herinneringen, i love it! Over de kerstvakantie gesproken. Wat is deze toch omgevlogen. Als jullie dit lezen zijn de kids weer 3 dagen naar school. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was een vakantie van vooral veel rust. We hebben oprecht genoten maar het is ook weer fijn dat de dagelijkse ritme weer terug is. Een terugblik op de vakantie:

Met alle drie de kinderen ben ik een dagje weggeweest. Zie de vlog om te zien wat ik allemaal met ze heb gedaan. In het laatste weekend zijn we nog met een vriendinnetje van Noor en haar moeder naar MonkeyTown geweest. Met de druilige weer was dit echt een uitkomst.

Met de familie hebben we een bowlingnight gehad. Noor heeft gewonnen! En ze moest voor atschie Miema af en toe gooien om extra punten te scoren. En dat deed ze dan ook met alle liefde. Ze zei atschie Miema ik ga winnnen maar jij moet tweede worden! Zo sterk is hun liefde!

Ik had een goed idee. Ali zegt altijd als jij een goed idee hebt moet je gaan zitten en wachten totdat deze overgaat. Hahahah Deze keer had hij echt gelijk. Het idee was om naar de Brabantse kluis te gaan fietsen, daar wat drinken en weer terug fietsen. Het idee klinkt best goed toch?

Alleen een kleine kanttekening: het regende echt heel hard. Ik speelde even voor Piet Paulusma en maakte ze wijs dat het regenen ging stoppen. We hebben nog geen 2km gefietst en zijn maar omgekeerd!

Noor vraagt al een tijdje om kort haar. Ik vond het zo zonde omdat ze prachtig haar had. Maar goed, ze wilde dit zo graag. Wat vinden jullie van haar nieuwe kapsel?

Veel liefs, Rachida & Kids

PS: Vandaag is het 10 januari. Voor mij en hopelijk voor Ali ook een hele speciale dag. Vandaag kennen we elkaar precies 18 jaar! Time flies when you’re having fun toch??

Ali…Love you to Jupiter and back because the moon is not far enough ❤️