0

Mijn gedachten tijdens het hardlopen

Het hardlopen heeft voor mij veel fysieke voordelen maar absoluut ook mentale voordelen. Hardlopen doet mijn conditie heel goed. Kan gerust zeggen dat ik daardoor topfit ben. We krijgen vaak te horen dat we zo vol energie zitten en happy zijn. Klopt ook helemaal. Hardlopen heeft daar een groot aandeel in.

gedachten-01

Op het moment dat ik overal beren op de weg zie, ga ik hardlopen en zijn de beren veranderd in alleen maar positieve dingen. Mijn energielevel is dan zo hoog dat ik spontaan alle klusjes ga doen die er al een tijdje liggen.

gedachten-03

Op het moment dat mijn hoofd vol dreigt te raken, trek ik gauw mijn hardloopschoenen aan en ga ik. Tijdens het hardlopen maak ik letterlijk mijn hoofd leeg. Ik denk dan aan zoveel dingen. Als ik terug ben zie ik alles positiever. Ik raak het allemaal kwijt. Je denkt nu, waar denk je dan allemaal aan. Dat ga ik je vertellen. Ik heb zoveel uiteenlopende gedachtes.

 • Welke route ga ik eigenlijk nemen? (liefst 1 met zo min mogelijk honden, story of my life)
 • Is die hond aan de lijn of niet?
 • Loop ik x km heen en dan omdraaien of meteen 1 rondje?
 • Hoeveel km ga ik eigenlijk rennen?
 • De eerste 2 km denk ik; waarom doe ik dit?
 • He, voel ik daar nu mijn knie?
 • Ik heb dit toch wel erg gemist
 • Ga ik gedag zeggen aan mede hardlopers? Kijken ze vriendelijk?
 • Volgens mij ga ik best lekker
 • Mijn lichaam voelt stijf, ik moet echt weer naar Yoga
 • Zit mijn hoofddoek nog goed?
 • Als er maar geen haartjes uit mijn hoofddoek steken
 • Wat ga ik na mijn run eten?
 • Eerst douchen of eerst eten?
 • Mijn mail, wie moest ik nou ook al weer z.s.m. terug mailen?
 • Straks echt iedereen terugmailen
 • Shit, wat is dit heerlijk!

Waar denk jij aan tijdens het hardlopen en/of sporten?

[ads1]