0

Meet Soraya onze personal trainster!

Als je ons volgt op Instagram of ons vlog van gisteren gezien hebt, heb je kunnen zien dat we sinds donderdag Soraya in ons leven hebben. Soraya zal de komende maanden twee keer per week ons gaan trainen (drillen) bij Basic-Fit. Jullie willen niet weten hoe gelukkig we (nog want spierpijn enzo) met haar zijn…

Ik typ nu we, dat betekent dat zowel Rachida als ik personal training krijgen. Maar wel een kleine sidenote. Afgelopen donderdag was dus de eerste date met deze topper. Ik heb hier serieus 3 weken naar uitgekeken. Ik heb er 3 wekkertjes voor gezet, ik verslaap me dus nooit en uitgerekend nu wel. Dit heeft geleid tot een grote faal gevoel en 1 dag op de block bij Rachida haha.

Maar goed, via social media kregen we al de vraag maar waarom gaan jullie nou personal training doen. Dit ga ik je vertellen.

Waarom personal training?

Rachida en ik hebben al langer het idee om weer kracht training te gaan doen. Vorige jaar deden we dit al bij een sportschool maar we blijven hardlopers en soms wisten we gewoon niet wat we met die apparaten aan moesten. Toen vielen we weer in het veilige van hardlopen. Rennen in de buitenlucht is het ultieme vrijheid.

Maar als we sneller willen worden met hardlopen hebben we ook echt wel krachttraining nodig. We willen sneller en ook strakker worden. Maar eerlijk als je heel veel afvalt wil dat ook niet per se zeggen dat je lichaam strak is. Dat is precies wat wij willen. Ons lichaam strakker en sterker maken.

We willen sneller, sterker en strakker worden!

Zo hopen we ook onze tijden te verbeteren tijdens het hardlopen want over 3 weken staan we weer aan de start voor een onwijs leuke run in het buitenland.

Omdat personal training een luxe is en niet voor iedereen is weggelegd, gaan Rachida en ik hier op YouTube een serie van maken. Samen met Soraya gaan we video’s opnemen met oefeningen die je ook thuis of zelfstandig in de sportschool kan doen. Zo krijg je personal training via ons eigenlijk. Super leuk toch?

Als ik Rachida moet geloven moet ik me voorbereiden op heel veel spierpijn. Maar kom maar op met de spierpijn, i am ready!

Wie gaat er mee doen met de serie op YouTube?