0

Lidl Sportlijn

De laatste jaren ben ik echt fan geworden van de Lidl. Op de eerste plaats omdat ze al 5 jaar op rij uitgeroepen zijn voor de beste groenten en fruit in Nederland. Maar zeker ook omdat ze ontzettend aan het vernieuwen zijn.

Lidl002

Afgelopen dinsdag waren we op een event van de Lidl. Wij mochten de sportkleding en schoenen uitproberen. Van top tot teen werden wij aangekleed in hun nieuwe sportlijn Crivit. Van sporthemd tot aan sportschoenen.  Met veel kleur en printjes. Wie ons goed volgt weet dat wij echt houden van printjes en kleurtjes. Dat maakt het net wat leuker om te sporten. Wij gingen voor hetzelfde. In het zwart met lime. Ze hebben ook kleuren zoals paars of gewoon zwart. Daarnaast verkopen ze ook andere sportartikelen zoals een massagerol of een trainingstang. De massagerol heb ik een tijdje geleden al uitgeprobeerd op de sportschool. Sinds een tijdje heb ik van een zeurend spiertje in mijn bovenbeen. Je gaat dan met je been erop liggen en rolt met je been van voor naar achteren. Maar je kan de massagerol overal voor gebruiken ook voor je nek, schouders of rug.  

Lidl005

Daarna moesten we wel doen waar sportkleding voor nodig is, sporten! Onder leiding van coach Barbara den Bak, werd we goed aangepakt. (a.s. vrijdag in de vlog)  Win-win situatie voor ons. Meteen onze workout gehad en we konden de sportkleding en schoenen uittesten.

Lidl003

De workout was zwaar maar een ontzettend voldaan gevoel aan overgehouden. Wat we ook overgehouden hebben is spierpijn. Maar verklaar me voor gek, maar dat vind ik altijd een positief teken. Spieren gebruikt die met mijn reguliere training minder gebruikt worden.

Lidl004

De sportkleding zat heel fijn, het shirt viel lekker wijd. Dat vind ik altijd wel fijn, dat het lang en wijd zit, zeker met een hoofddoek vinden wij dat wel erg belangrijk. De schoenen van Lidl voelde aan als de Nike Lunar. Net zo fijn. Ook toen we een langere afstand ging hardlopen voelde ze prima aan alleen zou ik er niet meer dan 5 km mee hardlopen. Ik voelde wel voldoende demping maar voor mij persoonlijk heb ik meer demping nodig. Maar ze zijn echt heel fijn en voor de prijs die je ervoor betaald is het echt een goedkoopje. Je betaalt er namelijk 29,99 euro voor. De prijzen van alle sportartikelen zijn ontzettend betaalbaar en echt Lidl prijzen en je krijgt er goede kwaliteit voor terug.

Lidl006

Vanaf vandaag 25 april staat er elke week een sport centraal. Ze trappen vandaag af met fiets artikelen. Maandag 2 mei staat in het teken van fitness. Maandag 9 mei staat in het teken van ons lievelingssport hardlopen en als laatst op maandag 17 mei sportmode algemeen. Dus 4 weken lang kun je sportshoppen van het merk Crivit van de Lidl.

Wat wij op de foto aanhebben is bij elkaar nog geen 100 euro. Daar koop je normaal nog geen sportschoenen voor. Dus voor degene die zeggen dat sportkleding en schoenen zo duur zijn, grijp je kans!  Neem zeker een kijkje bij de Lidl.

Liefs, Healthy Sisters

PS: We worden hier niet voor betaald, we zijn gewoon enthousiast en vinden dit kwalitatief gezien een heel goede deal 😉