0

Koffiedate met Ali mag niet ontbreken!

Zelf vind ik het altijd heel interessant om te lezen wat anderen dagelijks eten. Als ik puur de cijfers bekijk op onze website zie ik dat jullie dat ook interessant vinden. Hierbij dus speciaal voor jullie mijn eetdagboek… veel leesplezier 🤗

Ik begin mijn dag vandaag hardlopend. Zodra ik thuis ben eet ik twee plakken van onze bananenbrood. Ik ontbijt inderdaad niet voor het hardlopen. 🙈 Ik heb weer een voorraadje gemaakt. Hierbij drink ik een mok groene thee.

Na het douchen heb ik een afspraak op kantoor. Daar drink ik nog een kop groene thee. Tussen de middag haal ik de kids van school. Najima en ik lunchen samen met ze. Najima maakt weer een heerlijke acai-bowl. Ik kan hier altijd zo van genieten.

Nadat we de kids weer naar school brengen gaan we op kantoor werken. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor Fasting Sisters. Tussendoor drinken we thee en water. We snacken ook van de sugar snaps.

We krijgen in de zussen-app een ontzettend leuke foto binnen. Ik hou van deze heerlijke droge humor!😂

Ik heb een koffiedate met Ali. We hebben afgesproken dat we 1 keer per week een koffiedate inplannen. Al is het maar voor een uurtje. Even tijd voor elkaar en even rustig de week doornemen zonder de hele tijd “papa, mama” te horen.

Voor het avondeten heb ik marmieta gemaakt. Een Tajin in een gewone pan. Wat ik precies bedoel kun je hier zien. Najima en ik hebben hier een video van gemaakt. We hebben er met z’n vijfjes van genoten.

Ik maak een pot Marokkaanse thee en we gaan relax op de bank onze favo serie van dit moment kijken: La casa de papel. Kennen jullie deze serie al? Een echte aanrader!

Fijn weekend en tot over twee weken!

Rachida