0

Keukenprins & Prinses

Regelmatig kook of bak ik samen met mijn kinderen. Het is inmiddels bewezen dat wanneer je kinderen meehelpen in de keuken, de kans groter is dat ze zelf ook hun kookkunsten opeten.

Toen we aan het bedenken waren waar we onze kinderen mee blij konden maken, was de keuze eigenlijk heel snel gemaakt.

Kinderen doen namelijk graag na wat papa en mama doen. Koken is bij ons een belangrijke onderdeel en onze kinderen vinden dit ook reuze interessant. Een eigen kinderkeukentje leert ze het plezier van koken op een veilige manier. Niet alleen voor meisjes is een speelgoedkeuken leuk, ook jongens koken en bakken graag en het is niet voor niets dat een aantal van de beste wereldkoks toch echt mannen zijn. 😉

KeukenPrinsesEnPrins2

Heerlijk spelen in hun eigen keuken, kokkerellen net als papa en mama. Dat is wat Noor en Amin (onze kinderen) graag doen.
In hun eigen keukentje kunnen ze naar hartenlust oefenen. Groenten koken, roeren in een pannetje met soep, een salade maken, broccoli bereiden, kippetje braden en heerlijke toetjes verzorgen. Met hun fantasie kunnen kinderen van alles bedenken, maar als ze het eten op borden kunnen serveren maakt dat het spel des te leuker. Vol trots laten ze hun creaties aan ons zien. En wij moeten natuurlijk proeven!

KeukenPrinsesEnPrins3

Onze keukenprins en keukenprinses kunnen hier uren mee spelen. Wat ons betreft de beste aankoop ooit.

Healthy Sisters & Kids