0

JOGG(en) met een super team!

Gisteren was zo’n mooi en bijzonder dag. Wellicht heb je het op social media voorbij zien komen. Maar vanaf dit jaar zijn wij ambassadeurs voor het JOGG. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Als kind dat opgeroeide met overgewicht vind ik dit onwijs belangrijk en zeker ook voor Rachida met 3 opgroeiende kids.

JOGG zet zich  landelijk in met hele mooie projecten. Denk daarbij aan gezonde schoolkantines, het drinkwater campagne waarin kinderen gestimuleerd worden meer water te drinken op school of de “Gratis bewegen, Gewoon doen” project. Waarin drempels als sporten is te duur wordt weggenomen.

Het doel van JOGG is:

“Het streven naar een samenleving waarin alle kinderen en jongeren wonen, leren, recreëren en werken in een omgeving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is.”

Wat ons betreft een doel wat helemaal past bij waar wij als Healthy Sisters ook voor staan. De komende tijd zullen we ons daarvoor nog meer inzetten en zullen we op verschillende events aanwezig zijn om ook ons verhaal met jullie te delen. We hebben heel veel zin in deze mooie nieuwe uitdaging het komende jaar. Samen met Juvat Westendorp, Samira el Idrissi, Erben Wennemars, Ingrid Jansen en Prins Pieter Christiaan Van Oranje gaan wij ons passie nog verder uitbreiden. Een eer om in dit rijtje te horen.

Mocht een van bovenstaande projecten je interesse hebben gewekt neem dan zeker een kijkje op de website van JOGG! Want een gezonde leefstijl is helaas nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar hopen met ons inzet en van andere ambassadeurs dat wel gaat worden.

Lets go!!!