0

JaNU gaan we ervoor!

1 januari 2019

Één januari van afgelopen jaren was een datum waarop ik hopeloos begon aan mijn voornemens. Voornemens die op 5 januari alweer vergeten waren. Voor mijn gevoel was het al kansloos want na 5 dagen zag ik geen resultaten. Want dat doe je wanneer je de druk op jezelf legt, je kapt sneller dan dat je eraan begon.

Door deze ervaring bent ik tegen voornemens die starten op 1 januari, maar ben wel voor goede voornemens die haalbaar zijn! En daarom wil ik de maand januari omdopen tot JaNU!

De maand om de voornemens echt na te komen maar niet door druk op jezelf te leggen met onrealistische doelen maar door oude foute gewoontes te veranderen in nieuwe duurzame voornemens. Voornemens die langer gaan dan 5 januari.  Voornemens waarop je op 1 januari 2020 (2020!!!) met trots en een goed gevoel op terugkijkt.

Wat kun je van deze maand verwachten? Het is geen challenge, we gaan niet voor dadelijks 100 buikspieren of dagelijks een groene smoothie drinken (mag wel) en wie dat het langst volhoudt.

We gaan voor duurzaam. Oude gewoontes afleren, nieuwe gewoontes aanleren en heel erg gericht op je mindset. Want pas als de wil er is om iets te willen veranderen gaat het daadwerkelijk ook echt gebeuren.

Dagelijks mag je een blog (en af en toe een video) verwachten met een specifiek onderwerp. Omdat ik zelf niet meer ben van ellelange blogs zal ik de blogs zo kort en krachtig mogelijk houden. Dat jij er gemakkelijk doorheen leest en actief met de tips aan de slag kan gaan.  Verder zullen er voor de variatie ook recepten online komen. Zelf dacht ik aan een mindset-recept-lifestyle volgorde. Omdat ik een deel wel vooruit gewerkt heb maar een groot deel nog niet zou ik ook graag jullie input willen. Waar ligt voor jou de focus op in 2019? Wat zie jij voor jezelf anders? Alle suggesties zijn welkom

Voor nu is mijn doel op jou in ieder geval 1 nieuw gewoonte aan te leren en 1 af te leren en je een hoop motivatie te geven voor 2019 maar vooral ook voor daarna!

JaNU gaan we echt starten!

Ps.  Aan het eind van januari hebben we een leuke beloning voor 10 van onze volgers!

Wie doet er mee?