0

Inspirerende Facebook platform Benelux!

Deze maand is het precies 4 jaar geleden dat wij Healthy Sisters anoniem op Facebook gestart zijn. Als je ons toen gezegd zou hebben wat het starten van een groep op Facebook ons zou brengen hadden we je vast heel hard uitgelachen. Maar 4 jaar later kijken we terug op een wel heel bijzonder periode voor ons. Daar waar het allemaal begon en lang niet meer zo anoniem is.

Een tijdje terug zijn we door Facebook uitgenodigd of we wilden deelnemen aan een Facebook Community Summit. Een congres waar beheerders van groepen elkaar meeten en workshops kunnen volgen om van elkaar te leren en nog meer uit Facebook te halen.

Dus gisteren (donderdag) reisden we in alle vroegte naar London, waar vandaag inspirerende sprekers hun verhaal vertellen en waar wij workshops gaan volgen.

Maar dan……wordt Healthy Sisters jaaa Healthy Sisters als inspirerende platforms genoemd van de Benelux!! Hoeee gaaf en hoe cool. We stuiteren alle kanten op en typen dit midden in een break.

We zijn zo dankbaar voor alles. En ook weer via deze weg willen we jullie bedanken. Want ja…wat is een inspirerende platform zonder jullie? We doen het samen. Vanuit London, Thank you en heel veel liefde❤️

Oh ja en op een beter plek kunnen we ons 4 jarige jubileum niet vieren…. ??

[ads2]