0

Ik ben dankbaar voor…

Aan het begin van deze week wil ik even stilstaan bij dankbaarheid. We maken ons er allemaal op z’n tijd schuldig, om alles als vanzelfsprekend te nemen. Maar dankbaarheid is in tijdens zoals vandaag de dag een heel belangrijk bewustwording.

Allemaal hebben we iets om dankbaar voor te zijn, grote dingen of kleine dingen. Wees dankbaar voor hetgeen je hebt. Hoe groter jouw gevoel voor dankbaarheid is. Hoe succesvoller zaken zullen zijn. Focus je op positiviteit. Klagen mag op z’n tijd maar laat dat niet de rode draad zijn in jouw leven. Afgelopen maanden hebben wij, als familie, ook veel tegenslagen gehad maar positief en dankbaar zijn we altijd gebleven. Dankbaarheid in moeilijke situaties is in mijn ogen nog belangrijker dan in makkelijke situaties.

Vandaag wil ik jullie uitdagen om voor jezelf op te schrijven waar je dankbaar voor bent en dit met ons te delen. Ik trap af

 • Wakker worden in een liefdevol huis
 • Uberhaupt wakker worden
 • Gezond zijn
 • Bijna op vakantie gaan
 • Dat ik alle vrijheid heb om te doen wat ik wil
 • Van mijn passie, mijn fulltimebaan gemaakt heb
 • Rust, liefde en tevredenheid ervaar
 • Geweldige vrienden
 • Lieve zussen

Ook Rachida moest haar bijdrage leveren, hierbij haar lijstje:

Hou op met klagen over het verleden en stop met je zorgen te maken over de toekomst. Wees dankbaar voor je leven op dit moment, want dit moment is alles wat je werkelijk hebt.

Ik ben dankbaar voor…

 • Mijn gezondheid, wat uiteindelijk het allerbelangrijkst is.
 • Mijn liefdevolle man, die er altijd voor me is.
 • Mijn prachtige kinderen, dat ik lang van ze mag genieten.
 • De groei van ons bedrijf, dat het maar mag blijven groeien.
 • Mijn lieve Healthy sis die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

Schrijf op waar je dankbaar voor bent, doe het voor jezelf, het geeft een heel fijn gevoel. Een goede start van de week.

Healthy is tenslotte niet alleen eten & drinken of bewegen. Het begint allemaal met een positief mindset.

#dankbaarheid #positiviteit #elhamdolilah

Healthy Sisters