0

HS op YouTube!

Wat bijna 2 jaar geleden begon als een leuk hobby is uitgegroeid tot een ware onderneming. Nooit hebben wij gedacht dat we met een simpel facebook pagina zoveel (mensen) konden bereiken. Daar zijn wij heel erg trots op. We zijn continue op zoek naar verbetering en vernieuwing. De afgelopen maanden hebben we hier samen, en met ons team goed over nagedacht. Welke weg slaan we in? Wat willen we terug laten komen?

Maar ook vooral vanuit jullie perspectief gedacht, wat vinden jullie leuk en interessant om te zien en lezen. Als we uitgaan op wat wij plaatsen op de website en facebook dan steken persoonlijke verhalen en filmpjes met kop en schouders uit. Informatieve healthy stukken worden door jullie wel gelezen maar de respons is iets minder.

Voor degene die ons op instagram volgen, zien dat we vaak in Amsterdam zijn , spannend, meeting etc vandaag vertellen we jullie wat voor spannend dat is.

Healthy Sisters gaat video content maken voor jullie. Een eigen Healthy Sisters youtube channel!

Dat betekent concreet dat we per week 2 filmpjes voor jullie gaan maken. Op dinsdag en vrijdag komen de video’s online. Op dinsdag delen we een recept met jullie. Dat is ook meteen de reden dat er de afgelopen weken weinig recepten online gekomen zijn. Die bewaren we nu voor de video’s en op vrijdag nemen we jullie mee in onze levens. We laten dan zien wat ons bezig houdt? wat doen we? wat eten we? Nu denk je en de andere dagen dan? Op die dagen zullen leuke geschreven stukken online komen.

We hopen het op deze manier nog leuker te maken voor jullie en voor ons en dat we Healthy Sisters naar een nieuwe niveau brengen.

Mochten jullie nog leuke ideeën hebben, ideeën voor filmpjes laat ze achter. Dan gaan wij ermee aan de slag!

Kijk hieronder voor ons trailer, en wees heel erg welkom op onze kanaal. Vergeet je vooral niet te abonneren en thumbs up!