0

Herfstwandeling

Mijn jongste twee zijn vandaag toevallig vrij ivm een studiedag op school. Maar op woensdagmiddag is iedereen vrij en kun je van alles ondernemen met de kinderen. Een van mijn favorieten dingen om te doen in de herfst is om samen met de kinderen een boswandeling te maken. ??

Regenlaarzen aan en richting de bossen maar.

Mijn kinderen zijn gelukkig dol op de bossen. Maar mocht dat nou bij jou niet zo zijn probeer het af te wisselen en niet alleen een “saaie” wandeling te maken.

IMG_1811

Vooral nieuwe routes doen het goed bij veel kinderen. Donkere bospaden stimuleren de fantasie, er zijn genoeg bomen om in te klimmen en er zijn altijd wel takken, kastanjes, eikels en andere voorwerpen voorhanden om te gebruiken bij spelletjes. Mijn zoontje speelt altijd ridder in het bos. Wat een fantasie komt er dan in hem los…geweldig! Mijn dochter neem standaard een tas mee om deze weer helemaal vol naar huis te nemen en hier vervolgens mee te knutselen. ???

hk_fam2

Als we gaan wandelen nemen we natuurlijk ook altijd wat te eten en drinken mee. Van al het spelen krijgen ze honger. Fruit, drinken en wat broodjes. En natuurlijk nemen we ook wat ongezonds mee. Dat moet natuurlijk op z’n tijd gewoon kunnen. ? 

Wat doen jullie op woensdagmiddag met de kinderen?