0

Herfstvakantie met mijn Healthy kids!

Een groot gedeelte van Nederland heeft de herfstvakantie er alweer opzitten, maar nu is het ons beurt en daar gaan wij optimaal van genieten. (Als jullie dit lezen zit de helft erop, maar dat mag de pret die drukken)

In het onderwijs is de herfstvakantie DE vakantie waar iedereen op wacht. Na een lange zomervakantie is het altijd weer moeilijk beginnen en daardoor verlang je extra naar een volgende vakantie (Ja ik weet het, het klinkt raar maar het is echt waar). Tegenwoordig zal het voor mij niet zoveel meer uitmaken omdat ik nog maar een paar uur in het onderwijs blijf werken. Ik ga officieel na de herfstvakantie minder werken. Eigenlijk klopt het niet helemaal. Ik ga MINDER werken in het onderwijs omdat ik voor Healthy Sisters MEER ga werken. Maar omdat ik het afgelopen periode mijn volle uren heb gewerkt vind ik dat ik deze herfstvakantie dubbel en dwars heb verdiend.

healthykids03

Deze herfstvakantie staat eigenlijk zoals alle vakanties in het teken van mijn gezin. Vaak gaan we op vakantie maar dit keer blijven we thuis en gaan we allerlei leuke dingen met de kids doen. Ze mochten alle drie iets uit kiezen om te doen en wij vullen de rest aan. Het speelparadijs, theater, winkelen (de oudste vindt dit leuk) en uit eten is al genoemd. Maar alle drie wilden ze sowieso een boswandeling maken om de schat te zoeken.Op zich hebben kinderen niet veel nodig. Mijn kinderen zijn met hele kleine dingen al heel tevreden.

healthykids02

Ze kunnen oprecht genieten van een heerlijke boswandeling. Dit blijft favoriet. Regenlaarzen aan en gaan maar. Ik maak een schatkaart en vervolgens gaan we samen op zoek naar de schat. Dit hebben we al zo vaak gedaan maar ze vinden het keer op keer erg leuk. Elke keer blijft het spannend wat erin zit. De ene keer is het een schat met wat lekkers en de laatste keer had ik er bioscoopkaartjes in gedaan. Nu ik er zo hardop over nadenk begrijp ik eigenlijk wel waarom dit favoriet is en blijft!

kids-herfst

Noor, mijn middelste kind, zei laatst letterlijk tegen ons; “het maakt niet uit wat we gaan doen als we maar samen zijn.” En dat is precies hoe wij er ook over denken.

Healthy Sisters & Kids