0

Heel veel energie!

Rachida en ik waren gisteren in Roosendaal. Daar mochten we een lezing geven over Healthy Sisters en uiteraard over gezondheid. Jeetje jongens wat een energie hebben we daar gevoeld . Maar echt, we stuiterden alle kanten op.

We geven heel veel lezingen kriskras door het land. En altijd voelen we veel positieve energie en warmte. Vandaag was een soort next level. Niet eens tijdens de lezing zelf maar vooral de leuke praatjes met de dames daarna was echt heel fijn. Heel veel van deze dames volgen ons al via social media. Een aantal daarvan vertelden dat ze zelfs door ons afgevallen zijn. Een groter compliment kun je ons niet geven.

Het is natuurlijk heel veilig voor ons om ons verhaal middels social media, ons boek en allerlei interviews te delen. We zien dan niet fysiek ons achterban. Door ze tijdens lezingen/presentaties en andere events te ontmoeten en daadwerkelijk horen dat we mensen ook echt inspireren, dat is niet in woorden uit te drukken hoeveel energie wij daarvan krijgen. Zo ontzettend dankbaar dat wij op deze manier jullie een zetje in de rug kunnen geven. Inspireren op elk vlak.

Vaak krijgen wij de vraag waar wij ons energie vandaan halen. Nou daar kunnen we heel makkelijk op antwoorden en hoeven we echt niet over na te denken. Tijdens dit soort momenten laden we helemaal op. Wij worden gezien als inspiratie en motivatie maar wij halen juist uit jullie verhalen de inspiratie.

Ook een leuk weetje: Vandaag zijn we zelfs even uit ons comfort zone getreden. Althans Rachida was zo stoer om ook een stukje lezing in het Berbers te geven. Dat was wel echt onwijs leuk en achteraf ook best wel grappig eigenlijk.

Lieve allemaal, bedankt dat jullie altijd de tijd nemen om ook jullie verhaal met ons te delen. En voor de dames uit Roosendaal; bedankt dat jullie er waren en voor alle mooie woorden.

[ads2]