0

Healthy bladerdeeghapjes

Gisteren waren we uitgenodigd voor de iftar. Ik wilde graag iets meenemen maar het moest lekker en natuurlijk ook healthyproof zijn. Ik heb gekozen voor bladerdeeghapjes gevuld met merguez/worstjes.

Aangezien bladerdeeg op elke iftar tafel staat, heb ik gekozen voor een verantwoorde versie. Bladerdeeg heb ik bij de EkoPlaza gekocht. Biologisch en volkoren.

Sosit-01

Wat heb je nodig

  • 1 pak bladerdeeg (volkoren)
  • 10 merguez worstjes
  • Kokosolie
  • Italiaanse kruiden
  • Sesamzaadjes

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de worstjes in kokosolie. Laat ze even uitlekken. Pak een plakje bladerdeeg en stop er een worstje in. Maak hem dicht met een vorkje. Strooi er wat Italiaanse kruiden en sesamzaad overheen.

Sosit-02

Als je klaar bent stop je ze voor 10 a 15 min in de oven.

Besa7a/smakelijk!