0

Genomineerd voor Helmonder van het jaar!

De laatste tijd regent het nominaties bij ons. Vanuit zoveel hoeken wordt ons werk gewaardeerd en wat zijn we daar ongelooflijk trots op.

2 weekjes geleden kregen we een mail dat we genomineerd zijn voor een wel heel bijzonder prijs namelijk die van de; Helmonder van het jaar. Hoe gaaf is dat? KEIgaaf!!!!  Die zagen we dus even niet aankomen! Jeetje, we stuiteren alle kanten op. Wie had dat ooit gedacht toen we heel veilig en anoniem ons Facebookpagina begonnen in 2014?

Het mooiste is dat een aantal ons hiervoor hebben opgegeven. Mocht je dit lezen want wij weten dus echt niet wie dit zijn, super bedankt voor je support en zo gewaardeerd! Wederom willen we beroep doen op jullie stem. Als je ons ook als Helmonder van het jaar ziet, zouden we je stem op ons heel erg op prijs stellen.

Maandag horen we of we de FIT-influencers van Nederland worden maar een prijs door ons eigen gemeente waar wij geboren en getogen zijn zou wel echt KEI en KEI gaaf zijn.

Dus laten we afspreken dat we op 4 december in Amsterdam een generale doen en de fit influencers winnen en op 8 januari in Helmond, onze hometown, de Helmonders van het jaar worden! Deal? Stemmen kan via deze link!

Bedankt en houdoe!!!