0

Mommy Diary: Geduld van de heren raakt op!

Het fijne aan een eigen kantoor is dat de kids er ook regelmatig te vinden zijn. Vooral op de woensdagmiddag als ik nog wat moet afmaken neem ik ze mee.

En ik kan jullie vertellen dat ze zich hier prima vermaken! ???

Het is vandaag papa’s beurt om voor te lezen. Liggend lezen kan prima volgens papa en Amin! ?

De kinderen mogen in de gloednieuwe auto van atschie Miema mee.

Ze hebben de auto goedgekeurd en mochten daarna wat van haar gaan uitzoeken tijdens het boodschappen doen! ?

Sarah, Noor en een Nichtje (Samya, die staat straks ook nog op een foto) wilden graag naar Primark. Ze mochten met ons meerijden en in Eindhoven gingen Ali en ik, samen met Amin apart. Amin heeft genoten van alle aandacht alleen voor hem.

Hij mocht kiezen waar we gingen eten en dat werd natuurlijk Pizza! Wat hij niet op kreeg ging gewoon mee in de doggybag. Ik moet zeggen dat ik dat heel netjes vind dat ze dat aanbieden. Mogen meer tentjes wat mij betreft doen! ?

Nadat we gegeten en gewinkeld hebben waren de dames nog steeds niet klaar. Ik begreep hun natuurlijk erg goed. Winkelen kost gewoon tijd! Geduld van de heren begon op te raken. Ik heb de heren maar gauw getrakteerd op een drankje. ☕️?

Na het drankje nog even op de foto met een aantal striphelden. En toen was het geduld echt op en zijn we maar weer richting Helmond gegaan. ?

Het is vanavond een spannende avond. Gaat Marokko door naar het WK? De kids helemaal happy en natuurlijk in Marokko shirtjes voor de tv. Marokko is dooooooor!!!! ⚽️??

Noor mag kiezen wat we vandaag eten. Het wordt couscous met pompoen en melk. Dit vinden we gelukkig allemaal erg lekker. ???

Noortje heeft een leuk outfitje gescoord. Helaas is het lederen rokje een beetje te groot. Even atschie Milouda lief aankijken en vragen of ze het wil vermaken. ◾️▫️◾️

We krijgen regelmatig leuke dingetjes opgestuurd. Maar zo lief dat Little Sparkle ook aan mijn meiden heeft gedacht. Kijk hoe cute het armbandje van Noor is! Aan de binnenkant staat gegraveerd: “Be Happy, Stay Healthy” ?

Meteen een mooie quote om af te sluiten!