0

Friday Food Diary: Hongerige Rachida!

Vandaag sta ik echt zo hongerig op. Eerlijk gezegd ben ik door de honger wakker gemaakt. Ik merk aan mijn lichaam doordat ik de laatste tijd veel meer train dat ik echte hongeraanvallen heb.

Zo begin ik de ochtend met een kommetje granola (made by moi) en vanille yoghurt. Ik drink hierbij een mok groene thee.

Najima staat vrij snel voor de deur om te gaan trainen. Vandaag hebben we een sessie met Soraya onze personal trainster.

Deze was erg pittig. Ik drink veel water tussen de oefeningen door. Na het douchen gaan we naar kantoor. Ik neem mijn zelfgemaakte bananenbrood mee en drink hier een mok verse gember thee.

 

Na een aantal meetings (tijdens de meetings drink ik groene thee en water) lunchen Najima en ik samen. Ik neem een quinoa salade met linzen, kikkererwten, paprika, worteltjes en rozijnen.

Nog even iets afmaken en dan gauw mijn kids ophalen van school. Ik kook vandaag samen met Amin en Noor.


We maken volkoren spaghetti gamba’s en verse groenten. Wat er ook erg lekker bij is, zijn de olijfjes. Ik drink hierbij een flesje water van 500 ml.

Na onze avondritueel met de kids, voorlezen en in bed stoppen maakt Ali een latte ala Ali. Nog een paar afleveringen Narcos en dan zoeken we ons bedje op. We moeten morgen weer vroeg op…

Fijn weekend allemaal en tot over twee weken! ?

X Rachida