0

Food Diary: Eten in Amsterdam

Ja ja even een ander dag voor onze eetdagboeken de komende periode. Op vrijdagen komen niet meer de vlogs maar de food diary. Vlogs komen dus nu op zondag.

Ontbijt
Zoals elke dag begin ik mijn dag eerst met een kopje koffie. In alle vroegte en nog in het donker geniet ik in mijn heerlijke dikke Marokkaanse lelijke pyjama hiervan. Hierbij drink ik een glas water. Rachida en ik gaan vandaag de hele dag naar Amsterdam.

Ik maak een acai bowl, daar ben ik de laatste week weer helemaal van. Inmiddels is het gelukkig licht aan het worden. In de trein snack ik van maiswafels.

We hebben vandaag een drukke programma in Amsterdam. We rennen van hot naar her. Althans op de heenweg pakken we de Uber naar ons eerste afspraak en vanuit daar lopen we zo terug  naar centraal. Met tussen stoppen bij onze meetings. Dat is bij elkaar 10 kilometer. Aangezien we vandaag niet meer aan sporten toekomen en we nog 16 km in de benen hebben van zondag is dit een prima uitloop moment.

Lunch
Rach en ik krijgen als tip om bij Van Mechelen te gaan lunchen. Deze tip nemen we graag van harte en gaan daarheen. We gaan beiden voor een goedgevulde huisgemaakte vissoep.

Oh en echt dit was een van de lekkerste vissoep die ik gehad heb. Hij was zo goed en vooral vullend. Rachida en ik wilde nog een groente taartje bestellen maar we hebben het bij het soepje gelaten.

We lopen door en eindigen bij metropolitain en daar nemen we een gember theetje en koffie. Dan zit de volle dag er echt op en is het tijd om richting Helmond te gaan.

Ik had op maandag Courgetti met garnalen gemaakt. Dat is dus spaghetti maar dan van courgette hihi. Ik heb daar nog zoveel van over dat het vanavond ook eet. Ik ga het recept voor jullie uitschrijven, want kreeg er op insta-stories al veel vraag over.

Thanks voor het lezen van de FF oftewel food diary. Zo leuk om altijd jullie reacties te lezen dat jullie er veel inspiratie uithalen. Terwijl ik soms denk, wie wacht nou op ons eetdagboek.

Rachida is volgende week aan de beurt…..

Liefs Najima