0

Food Diary: Afhalen is soms heel fijn!

Het is vandaag een vroege wake-up call. Vandaag gaan we vanuit ons ambassadeurschap voor JOGG (jongeren op gezond gewicht) naar Venlo. Daar gaan we met moeders in gesprek over gezonde voeding & beweging. Daarna een stukje voorlichting over social media.  Omdat ik redelijk vroeg weg moet van huis heb ik de avond van tevoren een smoothie gemaakt.

Het is een smoothie van spinazie, banaan, peertje, halve komkommer en citroensap en wat chiazaad. In de auto deel ik samen met Rachida wat maiswafels.

Na een heel fijn maar vooral inspirerend ochtend in Venlo rijden we meteen door naar Eindhoven.

In de auto eet ik appel en wat dadels. We zijn in Eindhoven omdat we wat inkopen moeten doen voor iets heel spannends wat Rachida en ik gaan doen volgende week. Hou onze Instagram in de gaten om te zien wat het is.

Voor de lunch neem een heerlijke Acai Bowl bij de Happiness Cafe. Richting het voorjaar vind ik dit echt zo’n fijn ontbijt of lunch. Heerlijk fris en vullend.

Na alle inkopen gaan we koffie drinken met een vriendinnetje die we lang niet meer gezien hebben. De eerste ronde ga ik voor een cappuccino met havermelk en bij de tweede ronde voor een gember theetje.

Rachida en ik hebben besloten vandaag voor gemak te gaan en 2 vis schalen te bestellen. Een voor haar en een voor mij. Omdat we al een lange dag gehad hebben en thuis nog wat werk moeten verrichten kiezen we vandaag voor deze optie. Redelijk gezond en verantwoord.

Hier werk ik nog, onder andere, aan deze food diary en beantwoord nog wat mailtjes. Over de gehele dag heb ik iets meer dan 1.5 liter water gedronken. Dit is zonder alle heerlijke  theetjes tussendoor. Rachida is volgende week aan de beurt, ik denk dat dat een bijzondere food diary gaat worden.

Thanks en tot over 2 weken!

Liefs, Najima