0

Fietsen of wandelen?

De afgelopen dagen voelen als heerlijke lente dagen en vroege zomer. In de ochtend sta ik net wat anders op met felle zonlicht in mijn kamer. In het weekend was de zon zo fel dat ik letterlijk uit bed sprong. Zo happy maakt het zonnetje mij.

Het zonnetje doet niet alleen met mij meer, maar ook met de omgeving en mensen op straat. Mensen zijn vrolijker, groeten elkaar weer wat vaker en maken zelfs een praatje over het weer. Wat wij nog belangrijker vinden is dat de mensen meer in beweging zijn. Het zij op de fiets, wandelend, hardlopend of op de sportschool. Wij zijn actiever!

Zo lopen Rachida en ik altijd al een flink aantal kilometers. Naar onze afspraken of gewoon om creatief te zijn. Maar ook onze fietsen hebben we onder het stof vandaan gehaald. Beide wonen we in een straal van 1 km van ons kantoor en dan is het ook fijn om soms op de fiets te gaan als we ‘s morgens in tijdnood zitten 😉

Om mijn fiets een beetje op te pimpen heb ik een nieuwe fietsmand nodig en eigenlijk moet ik ook gewoon een nieuwe fiets kopen mijn huidige is ook wel aan vervanging toe.  Maar goed, mijn ‘’oude’’ fietsmand heeft mijn moeder dus per ongeluk weggegooid. Ik ben aan het kijken voor een nieuwe. Ik twijfel nog tussen een mand of een krat. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een aantal leuke tegen op www.fietswinkel.nl

Een krat vind ik ook wel heel praktisch. Ik sleep namelijk altijd van alles mee. Mijn eten voor de hele dag, mijn sportkleding als ik die dag ga sporten en ga zo maar door.

Twee hele lieve dames hebben ons onlangs uitgedaagd te gaan fietsen vanuit Helmond naar Ikea in Eindhoven, Dat is zo’n 17 km. Ik denk dat wij snel die uitdaging aangaan met dit heerlijk weer en onze fietskrat vullen met alle spulletjes die wij bij de Ikea gaan scoren. Win-

Win. Beweging en shoppen. Wie wil dat nou niet?

Ben jij meer een loper of een fietser?