0

Friday Food Diary: Er wordt heerlijk voor mij gekookt!

Het is vrijdag en dat betekent Food Diary!

Op moment van bijhouden van de eetdagboek is het eerste paasdag. Vandaag is het een hele rustige of beter gezegd luie zondag. Na een hele drukke week heb ik een dagje in bed verdiend. Vanavond staat er wel iets gezelligs op de planning maar vooral chillen is het hoofdgerecht voor vandaag.

Mijn ontbijtje is vrij laat. Ik ontbijt tegen 11 uur met een bordje havermout met ongezoete amandelmelk en een banaantje. Veel water en koffie.

Het is een korte dagje en ik lunch wat later met een Acai bowl en wat zelfgemaakte granola voor een bite.

Ik drink hierbij een detox theetje van Yogi. We krijgen vaak de vraag welke theesoort wij drinken. We drinken echt alle soorten theetjes. Van Marokkaanse muntthee tot groene thee in alle smaken en gember theetje. Vandaag dus van Yogi.

We gaan vandaag bij Chef Toub en zijn mooie vrouw eten. Er wordt veel vlees voorbereidt. Maar omdat ze weten dat ik geen vlees en kip eet hebben ze een heerlijk vis tajine voor me gemaakt.

Die was zo heerlijk. Ik heb heerlijke ervan gesmuld. Ik moet ook eerlijk toegeven dat het vlees, de spareribs en hamburgers gevuld met kaas er ook verrukkelijk uitzagen en ik weet van vroeger ze ook echt goed smaken. Mocht je benieuwd zijn naar zijn recept. Hij deelt ze op zijn instagram.

Avond vloog voorbij en hebben het weer mega gezellig gehad. Het was een zondag zoals een zondag hoort te zijn. Lekker gechilld en goed gegeten met lieve mensen.

Zouden jullie het leuk vinden om een keer een ‘’live’’ eetdagboek te doen op Instagram?

Laat het mij weten dan ga ik hem volgende week al bijhouden voor jullie.

Liefs Najima

[ads2]