0

Eetdagboek van Sarah Lingg

Komende maand staat het eetdagboek in het teken van inspirerende mensen. Zij inspireren ons op verschillende vlakken.

Deze week het eetdagboek van Sarah Lingg. Sarah Lingg is het gezicht achter het sieradenmerk TOV Essentials. Een merk waar wij al jaren fan van zijn en ook trotse eigenaars zijn van een paar mooie pronkstukken. Sarah heeft TOV Essentials in 2001 opgericht en met succes. Ze is een voorbeeld dat je ondanks een druk leven toch tijd maakt voor een gezond levensstijl.

Als drukke mama en ondernemer start ik mijn dag het liefst met een smoothie. Meestal maak ik die zelf. Mijn wekker gaat om 6:30 en dan ga ik aan de slag met alle ontbijtjes, tussendoortjes en lunchpakketten voor mijn gezin. Als ik geen zin heb of niet de juiste ingrediënten in huis heb, verwen ik mezelf met deze heerlijke “raw-cacao-dadels-cocos-noten-bananen” smoothie. Als ik deze calorieënbom ’s ochtends op heb, heb ik pas om 14:00- 15:00 weer trek.

sahrissa-lingg-01

Als ik thuis eet vind ik het heerlijk om samen met mijn man Michael te koken. Als designer ben ik heel visueel ingesteld, dus de schalen die ik opdien zijn heel kleurrijk.

sahrissa-lingg-06
Het liefst BBQen wij het hele jaar. Groente, vis, vlees alles breiden wij het liefst op de grill.

sahrissa-lingg-07

Op vrijdagochtend doe ik met mijn modevriendin Anke van het blad Glamour (red) een TRX training in het Vondelpark.

sahrissa-lingg-03

Na de training genieten wij samen nog van een ontbijtje voordat we weer aan het werk gaan.

sahrissa-lingg-02

Voor mijn werk ga ik ook veel uit eten met relaties en klanten. Het gevaar zit het ‘m erin dat er altijd brood met boter, frietjes en wijntjes op loer liggen. Daar is natuurlijk niet tegen op te sporten. Ik probeer altijd vis gerechten te kiezen en het brood te laten staan. Ik ga graag naar de Harbourclub waar zij heerlijke sushi, oesters en visgerechten serveren!

sahrissa-lingg-04

Taart, wij krijgen zo vaak taart bezorgd… ik deel dat graag uit aan onze klanten op de showroom anders word ik echt tonnetje rond 😉

sahrissa-lingg-05

Sarah Lingg

Volg Sarah op Instagram, Facebook of op Twitter!