0

Eetdagboek van… Rachida (week #8)

Het is vroeg, veelste vroeg. Mijn wekker gaat om half 7. Na een paar keer gesnoozed te hebben moet ik er toch echt aan geloven.

Ik begin mijn dag zoals altijd met verse citroensap met warme water. Ik heb te lang gesnoozed en neem mijn smoothie mee naar het werk. In mijn smoothie zit spinazie, mango, ananas en een kokoswater. Op het werk pak ik meteen een mok groene thee. Om 10.15 uur eet ik een appel en een mok groene thee. Gedurende de ochtend probeer ik altijd een flesje water leeg te drinken.

akida-1

Om half 12 zit mijn werkdag er weer op en rijd meteen maar mijn kinderen toe om ze op te halen van school. We lunchen gezellig samen. Ik maak pannenkoekjes. Deze heb ik gemaakt van 1 banaan, 2 eieren en 2 el havermout. Hierbij drink ik groene thee.

Akida-3

In de middag hebben we een afspraak staan. Hier drink ik een verse muntthee.

Akida-2

Voor het avondeten gaan ik nog een rondje hardlopen. Even mijn hoofd leegmaken. I love running! Na het hardlopen drink ik een flesje water.

Akida-4

Het avondeten is vandaag soep dat van gisteren over is gebleven met een groenten omelet.

Akida-10

Na het eten zet ik een pot groene thee en snoep ik later op de avond een zelfgemaakte elka7k/anijskoek.

Akida-7

Na een nieuwe aflevering White Collar zoek ik mijn bedje op en zet mijn wekker weer voor de volgende dag.

Akida-9

Rachida