0

Eetdagboek van… Rachida (week #14)

Hi, daar ben ik weer! Het is een vroege ochtend. Half 7 uur ‘s ochtends om precies te zijn. Mijn werkdag begint vroeg. Zoals altijd. Tijdens zulke vroege werkdagen heb ik graag mijn ontbijt to go. Handiger en sneller.  

Vanochtend begin ik met een groene smoothie die ik gemaakt heb van; spinazie, ananas, aardbeien. Ik doe er ook wat lijnzaad doorheen.

Akida001

Op het werk snack ik een Nakd reep. Door Najima ben ik deze repen ook erg lekker gaan vinden. Ze hebben verschillende smaken, en dit is een met cacao en oranje.

Akida002

Lunchen doe ik altijd thuis, dat is het voordeel van mijn werk. Ik werk 3 ochtenden op een basisschool van half 8 tot half 12. Ideale baan voor mij met 3 kids. Ik maak voor mezelf een omelet van spinazie en eieren.

Akida003

Tussendoor drink ik veel thee en water en doe ik thuis wat krachtoefeningen.

In de avond gaan we uit eten met onze zussen, bij, hoe toepasselijk ook bij ‘t Zusje.

Akida004

We zijn natuurlijk niet altijd braaf dus na de heerlijke gerechtjes hebben we ook toetjes genomen. We passen altijd de 80/20 regel toe. Dat betekent 80% is gezond en 20% is cheaten. Die 20% heb ik vanavond ingezet.

Akida005

Toetje was een Bastogne parfait met karamel ijs. Of ik genoten heb? Voor 100%!!!