0

Eetdagboek van… Rachida (week #10)

Vandaag heb ik een extra vrije dag. Hier kan ik oprecht van genieten. Samen met Najima hebben we afgesproken vandaag onze ontbijtje buiten de deur te nuttigen. Voordat we gaan heb ik alvast de kip voor vanavond gemarineerd. Als ik straks thuiskom hoef ik deze alleen maar in de oven te doen.

Reshoed01

Ik begin met een groene thee met zoete amandel smaakje. Deze thee heeft een aparte maar lekkere smaak. Vervolgens bestellen we een granola. Je proeft meteen dat dit een selfmade granola is met verse fruit. Dit is naast onze zelfgemaakt granola, verreweg de beste die ik ooit heb gehad. Ik heb hier dus ook echt heerlijk van genoten.

reshoed02

Ondertussen werken Najima en ik al onze mailtjes bij en brainstormen we over dingen die nog komen gaan.

Onze buikjes beginnen weer aardig te knorren. Van al het harde werken krijg je ook honger. We zijn nog in de stad en besluiten om ook maar hier te lunchen. Ik heb zo’n zin in een panini met kaas en tomaat. Hierbij drink ik een verse muntthee.

reshoed03

Einde van de middag hebben we nog een afspraak om de puntjes op de i te zetten voor as zondag. Dan hebben we een hightea met een aantal van onze volgers bij Suprēme in Eindhoven. Hier krijgen we een latte met soyamelk. Senna van Suprēme weet precies hoe ik deze het lekkerst vind. Extra heet met een echte wolk schuim melk.

reshoed04

Het is bijna drie uur. Ik ga mijn kinderen van school ophalen en we gaan vervolgens samen naar huis. Ik doe de kip in de oven en hoef er alleen nog maar rijst bij te koken.

Ondertussen maak ik een pot thee voor mij en de kinderen en eet ik er droge vijgen bij.

reshoed05

Papa komt thuis en we kunnen aan tafel!

reshoed06

Smakelijk/bismilah!