0

Eetdagboek van… Najima (week #9)

Vrijdag is mijn vaste sportmoment met Rachida. Ik heb heel veel sportmomenten maar vrijdagochtend staat echt geblokkeerd in mijn agenda voor sporten met Rachida en onze zus. Dit mag onder geen enkele excuus afgezegd worden.

Voor ik ga, we gaan om half 9 smorgens hardlopend naar de sportschool, eet ik snel een banaan. Zelfs koffie heb ik nog niet op. Kun je je voorstellen hoe ik me voelde?

We knallen lekker in de sportschool. Elke spiertje wordt aangepakt. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen, maar ik geniet echt van mijn krachtschemaatje.

Najima01

Waar ik ook van geniet? ? Van mijn koffie smorgens. Daarom drink ik het pas na het sporten. Daarvoor had ik niet veel tijd. Ik ontbijt daarna met yoghurt en mijn zelfgemaakte granola.

Najima02

Na het ontbijt ga ik naar Rach. Ja, we zien elkaar heel veel. Dit keer gaan we gewoon samen chillen, want vanavond eten we bij onze zus. Wij hoeven geen voorbereidingen te treffen voor het avondeten. Ik neem een groene smoothie mee voor ons. Hierin zit peer, gember, banaan, spinazie en water. Ja, hier kan ik Rachida heel blij mee maken;)

Najima04

Tussendoor snacken wij amandelen, en gaan er veel (gember)theetjes doorheen.

Najima03

In de avond verzamelen we met de familie bij mijn zus die voor de vrijdag couscous zorgt met lekker veel groenten. Het is echt een traditie om op vrijdag couscous te eten. In Marokko wordt het nog veel gedaan na het vrijdagsgebed. Wie eet er standaard op vrijdag couscous? Bij ons staat het niet wekelijks op vrijdag op tafel, maar we hebben er heerlijk van genoten. Complimenten voor de chef.

Najima05

Tot over 2 weken!

Lots of love Najima