0

Eetdagboek van… Najima (week #21)

Goodmorning!

Dit de laatste eetdagboekje van mij, voor de ramadan dan. Na de ramadan gaan we vrolijk verder. Niet getreurd, in de vlogs zullen we meer laten zien wat wij eten. Had ik al gezegd dat er in de ramadan elke dag een video online komt? Met heel veel leuke gast-Youtubers? Dat dus.

Ik begin de dag met bosbessen yoghurt met mijn home made Granola en offcourse mijn bakkie koffie en grote glas water.

nejoem003

Daarna ga ik naar Rachida, ze is ziek. Ze heeft het flink te pakken. Arme sissy. Ik maak ontbijt voor haar en daarna haal ik haar kids op van school. Banaanpannenkoekjes staat er op het menu. Daarna moet ik helaas door voor een volgende afspraak. Op de terugweg van mijn afspraak eet ik een stuk bananenbrood. Jammie. Die had ik even een tijdje niet meer gemaakt.

nejoem001

Het is vandaag een hot naar her dagje. Moet van alles regelen en inkopen voor een leuke kookworkshop die we deze week gaan geven. Super veel zin in. Mis de hulp van Rachida vandaag. Maar ze moet van mij volledige bedrust nemen 😉

Eenmaal thuis ga ik met mijn vader een blokje wandelen. We lopen naar het winkelcentrum, kopen daar wat spulletjes en lopen weer naar huis. Hoeveel leuke dingen ik ook doe, deze momenten met mijn ouders blijven het allerleukst, mooist en fijnst.

nejoem007

Als avondeten staat er linzen op het menu. Ik heb ijzer nodig. Ben de laatste dagen best vermoeid. Dus een bordje linzen kan er altijd in. Linzen is echt zo’n maaltijd die ik met herfst/winter associeer. Als ik naar buiten kijk lijkt het ook herfst. Het is nog wel bijna juni……#huil

nejoem002

Ik sluit de avond af met verse muntthee met schijfjes gember…

nejoem005

en een handjevol pecan noten.

nejoem006

Rachida sluit volgende week af met de laatste eetdagboek voor de ramadan. Daarna staat Healthy Sisters helemaal in het teken, van de leukste en mooiste maand RAMADAN!

Lots of love,

Najima