0

Eetdagboek van… Najima (week #15)

Hi! Mijn eetdagboek heb ik deze week bewust bijgehouden op een dag dat wij veel onderweg waren. We begonnen de dag heel vroeg in Amsterdam tijdens een event van Kruidvat. Het event was met ontbijt in het olympisch stadion. Maar ja, je bent koffie verslaafd of niet, dus voor ik vertrok om 6 uur ‘s ochtends heb ik wel koffie to go gemaakt. Wat is nu lekkerder dan in een file koffiedrinken.

ed-nejoem-1

Eenmaal daar aangekomen, was de tafel super mooi en romantisch gedekt. Het ontbijt was helemaal Healthy Sisters proof.

ed-nejoem-2

Onze plekken stonden al mooi aangegeven met onze namen. We kregen er helemaal trek van, zeker na een rit van 2,5 uur. Tijdens de presentatie kregen we whey shakes.

ed-nejoem-3

Hier komt nog een aparte blogpost over. En daarna vielen we aan op het ontbijt. Ik had een stukje banaan brood, oh men die was superlekker, lekkerder dan die ik maak. Daarbij had ik een kommetje yoghurt met granola, kokosrasp, chiazaadjes en rode besjes.

ed-nejoem-4

Na het event moesten we gauw door naar Kelly van Kellycaresse voor leuke opnames. Op de foto zie je brood, maar ik heb geen brood gehad. Ik heb het gehouden bij 2 speltcrackers met kaas en wat aardbeitjes. Het was een heel vruchtbaar en gezellige middag.

ed-nejoem-5

Na een lange dag, gaan we weer richting huis, in de auto snacken Rachida en ik van wat rijstcrackers.

Eenmaal thuis ga ik aan de thee en water, ik merk dat ik weinig gedronken heb. Eigenlijk pas ik op dagen dat ik de hele dag onderweg ben erg op met drinken. Ik heb een nogal zwakke blaas, ik heb er laatst een blog over geschreven. Blogpost kan je hier lezen. Wie heeft dat probleempje ook?

Het avondeten bestaat uit een speltcouscous salade met groenten en garnalen. Ik kan je vertellen hij is heerlijk en binnenkort komt hier een video van online.

ed-nejoem-6

Heel even denk ik eraan om een yoga lesje te gaan nemen, maar ik kan na het avondeten echt niet meer. Het was een hele lange dag en ik ben door mijn energie heen en de volgende dag stond er een lange opname dag op de planning. Ik duik mijn bedje in.

Tot over 2 weken,

Lots of love
Najima