0

Eetdagboek van Najima: Wat is het koud!

Vandaag staat er een volle agenda in Amsterdam op ons te wachten. Het is vroeg en helaas geen tijd meer om thuis koffie te drinken en ontbijten. Ik eet in de auto een banaan en op het station kopen we koffie en een raw reep van dadels, rozijnen, noten en honing. Het is verrassend lekker en E-nummer vrij.

nejoem2

We nemen de tram naar ons eerst afspraak is in de buurt van het museumplein, daar ligt nu een schaatsbaan. Heerlijk sfeertje maar man wat is het koud vandaag! Rachida en ik maken daar een rondje en gaan daarna lunchen bij van Dam wat ook in de buurt is. 

nejoem3

 

Ik ga voor een tosti van speltbrood en Rachida neemt een omelet met spinazie. Het is zoveel dat ze ook haar omelet met mij deelt.

nejoem4

We gaan weer door naar ons volgende afspraak, dat is bij ons mediabureau Social1. Het is vandaag echt rennen van de een naar andere afspraak. Ons dagjes in Amsterdam zijn altijd strak gepland zodat we niet zoveel hoeven te reizen 😉

nejoem6

Ons volgende afspraak is in het Andaz hotel. Wat is een supermooi en sjiek locatie is dat. We zijn er eerder geweest maar nu met alle verlichtingen en uitzicht op de grachten was het supermooi. De koffie en koekje erbij waren ook heerlijk.

nejoem5

Het is inmiddels al laat, en we gaan richting het station.

nejoem7

Het is etenstijd, alhoewel mijn voorkeur niet gaat naar kant-klare salades is de couscous salade met falafel van de Albert Heijn superlekker met als dressing hummus.

nejoem8

Ik neem er een bakje komkommer bij…

nejoem10

deze dip ik erbij in de hummus en een flesje water. 

nejoem9

Eenmaal thuis is het laat. Ik neem nog een gembertheetje met een medjoel dadel. En dan beland ik in dromenland.

Lots of love,

Najima