0

Eetdagboek van Najima: nu in de tijdschrift Grazia!

Het is mijn beurt voor mijn dagboekje van deze week. Het is vandaag sinterklaas en terwijl ik een leeg schoentje aantref, zie ik wel dat ik een volle mailbox heb. Tjah maandag he.

ed-najima0002

Ik werk de ochtend eerst thuis. Verrassend maar ik begin met koffie en daarna maak ik een smoothie van boerenkool, blauwe bessen, banaan en wat kokoswater. Ik vind het fijn om boerenkool af te wisselen met spinazie. Maar als je een beginnende ‘’groene’’ smoothie drinker bent dan kan dit nog even extra wennen zijn.

ed-najima0003

Mijn smoothie had ik vrij vroeg opgedronken, om 8 uur om precies te zijn. Vandaag gaan Rachida en ik lunchen met de winnares van onze actie op het 1 jaar op YouTube zijn. We hebben er enorm veel zin in. Maar we hebben pas om half 2 afgesproken, dat duurt nog even. Ik neem rijstcrackers met biologische pindakaas en wat plakjes banaan. Daarbij drink ik een groene theetje.

ed-najima0004

Tegen 12 uur ga ik wandelend naar Rachida, ik stuur haar deze foto op ter bevestiging dat ik er echt aankom. Het duurt alleen net wat langer door mijn knieblessure. 19 december krijg ik trouwens uitslag van mijn MRI scan.

ed-najima0005

We halen samen de kids op en na de lunch breng ik Noor naar haar klasje. Nostalgie, de lades had ik vroeger ook! Zo leuk om dit te zien.

ed-najima0006

We gaan richting de winnaressen om samen te lunchen. Deze 2 dames hebben zo terecht gewonnen. Een heerlijke positieve energie hebben zij en zo onwijs lief. Ze hebben ons verwend met een heerlijk pakketje. Als jullie dit lezen dames, super thanks. We hebben natuurlijk ook heerlijk gegeten. Ik had zelf een kip wrap genomen. Na een onwijs gezellig middag gaan wij weer voldaan naar huis.

ed-najima0007

En nu iets heel anders, ik ben echt gek op goede quotes. Ik maak altijd op mijn instagram screenshots van goede quotes. Deze wil ik heel graag met jullie delen en iets om over na te denken.

ed-najima-qoute

Thuis werk ik nog wat van mijn to do lijstje af. Omdat ik redelijk laat en goed geluncht heb. Maak ik een simpel avondmaal. Een gepofte zoete aardappel. Niet heel fotogeniek maar zeker niet minder lekker. Sterker nog, denk dat eten dat op foto’s er niet ‘’smakelijk’’ uitzien juist het allerlekkerst zijn.

ed-najima00

Dan is het echt tijd voor ontspanning, een nieuwe Yoga tijdschrift en kaarsjes.

ed-najima0009

PS: ik sta vandaag in de nieuwste Grazia in mijn favoriete rubriek eetdagboek

ed-najima0010

Tot over 2 weken!