0

Eetdagboek van… Najima!

Vandaag weer een eetdagboek van mijn hand, Najima z’n hand wel te verstaan. Komende tijd gaan Rachida en ik om de week op de donderdag onze eetdagboekje delen met jullie. Ook gaan we dit in video vorm doen. Dat komt er heel snel aan. Als jullie nog leuke suggesties of ideeën hebben laat het ons weten.

Ik begin de dag, zoals bijna elke dag, met lauw water en citroensap. Dit doe ik onder andere om de spijsvertering op gang te brengen. Tip: drink het met een rietje. Zo hoeven jouw tanden niet te lijden. Uiteraard gevolgd door koffie en een grote groene smoothie. Hierin zit: spinazie, mango, kokoswater en een avocado. 

ed-naji1 

Smiddags lunchen Rachida en ik samen, ik bak banaan pannenkoeken met aardbeitjes en blauwe bessen. Daarna hebben we samen een afspraak en nemen we beiden muntthee.

ed-naji12

Na de meeting neem ik als snack nog een grote zoete sinaasappel en handjevol walnoten als snack. Terwijl ik wacht op het avondeten.

ed-naji14

We eten gegrilde zalm met kikkererwten. Gekke combinatie misschien maar het was heerlijk!

ed-naji13

Tussendoor natuurlijk veel theetjes.

In de avond nog even aan krachttraining gewaagd in de sportschool. Waar ik nu nog spierpijn van heb.

Lots of love,

Healthy Sisters