0

Eetdagboek van… Rachida (week #37)

Het is mijn beurt om mijn eetdagboek met jullie te delen. Vanaf volgende week hebben we de hele maand oktober ontzettende leuke en inspirerende mensen die voor ons een eetdagboek bij gaan houden. We keep you posted!

Ik heb geen tijd om te ontbijten en neem een breakfasttogo mee. Dit betekent een ontbijtje die ik op het werk rond 10.15 uur opeet. Deze bestaat vandaag uit homemade granola met kokosyoghurt.

ed-38-rachida-03

Hierbij drink ik een mok groene thee. Tussendoor drink ik groene thee en water.

ed-38-rachida-02

Na mijn werk ga ik mijn kinderen om 12 uur van school halen. We lunchen gezellig samen. Ik maak speltbroodjes gezond. Dit vinden we alle drie super lekker!

ed-38-rachida-01

Nadat ik de kinderen weer naar school heb gebracht loop ik meteen door naar mijn zus. Ik ga vanmiddag bij haar ouderwets theeleuten. Ze heeft speciaal gezonde koekjes gemaakt voor bij de thee.

ed-38-rachida-05

Om 15 uur haal ik de kids weer op en begin alvast aan het avondeten. Vandaag maak ik kippenvleugeltjes klaar in de tajien. Dit vinden we allemaal lekker. Dus iedereen happy!

ed-38-rachida-06

We eten op tijd zodat ik nog kan gaan trainen. Vandaag heb ik een run van 17km op de planning. Na de training neem ik een kommetje kwark en neem een warme douche.

ed-38-rachida-07

Moe maar heel voldaan sluit ik mijn dag af bij de schoonheidsspecialiste. Ja ook dat moet gebeuren. Hier krijg ik nog een kopje groente thee en laat me heerlijk verwennen!

Rachida